Dei Energy News

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Έκτακτη Γ.Σ. της ΔΕΗ για την απόσχιση του κλάδου μεταφοράς

Τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τις 24 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα, αποφάσισε η διοίκηση της ΔΕΗ όπου θα συζητηθεί η απόσχιση του Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφοράς της Εταιρείας και εισφοράς του στην 100% Θυγατρική της εταιρεία «ΔΕΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ». Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ.
ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: Λήψη απόφασης για:
α) την απόσχιση, σε συμμόρφωση με το άρθρο 98 του ν. 4001/2011 και τις λοιπές του διατάξεις, του Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφοράς της Εταιρείας και εισφοράς του στην 100% Θυγατρική της εταιρεία «ΔΕΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ» [μετονομαζόμενη κατά το Νόμο σε «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.» (ΑΔΜΗΕ Α.Ε.)],
β) την έγκριση της Λογιστικής Κατάστασης Απόσχισης της 1-1-2011, γ) την έγκριση της από 15-9-2011 Έκθεσης Ελέγχου και διαπίστωσης της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων του Κλάδου Μεταφοράς της Εταιρείας του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή Βασιλείου Καμινάρη, και δ) την έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Απόσχισης (ΣΣΑ) του Κλάδου Μεταφοράς της Εταιρείας.
ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Εξουσιοδότηση: α) Στελεχών της Εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης απόσχισης του Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφοράς της Εταιρείας – ορισμός συμβολαιογράφου και β) προσώπων της Εταιρείας για συμπλήρωση τυπικών ελλείψεων, διόρθωση παραδρομών, διευθέτηση εκκρεμών ζητημάτων και για την υποβολή των αναγκαίων εγγράφων στη Διοίκηση και το Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών.
ΘΕΜΑ ΤΡΙΤΟ: Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News