Dei Energy News

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση ΠΑΜΕ με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ

Για τη συνάντηση με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ
 Στισ 20 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ. Στη συνάντηση το ΠΑΜΕ απαίτησε η Διοίκηση της ΔΕΗ να μην επιχειρήσει να κόψει το ρεύμα σε κανέναν εργαζόμενο, συνταξιούχο, άνεργο, νέο, αυτοαπασχολούμενο που δεν θα πληρώσει το χαράτσι που επέβαλε η κυβέρνηση μέσω των λογαριασμών της.

Ακόμη να μην προσπαθήσουν να επιβάλλουν κυρώσεις σε κανένα εργαζόμενο της ΔΕΗ που δε θα
εφαρμόσει τις εντολές για να ρίξουν στο σκοτάδι τον εργατόκοσμο.
Ο πρόεδρος της ΔΕΗ δήλωσε ότι η Διοίκηση θα εφαρμόσει το νόμο της κυβέρνησης. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι «βεβαίως αν η άρνηση πληρωμής των λογαριασμών πάρει μαζικά χαρακτηριστικά, η ΔΕΗ θα αδυνατεί να επιβάλλει διακοπή ρεύματος».
Απέναντι στη δήλωση του προέδρου ότι θα εφαρμόσει το νόμο, απαντάμε με το «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, του άνεργου, του αυτοαπασχολούμενου, του φτωχού αγρότη, που πρέπει να κάνουν πράξη με οργανωμένη την άρνηση καταβολής των χαρατσιών και αλληλεγγύη.
Να οργανωθούν σε κάθε τόπο δουλειάς, στο χωριό, παντού και να έρθουν σε επαφή με τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. «Να τους αλλάξουμε εμείς τα φώτα».
Την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη στις 7μ.μ. όλοι και όλες με τις οικογένειές μας στο Σύνταγμα ενάντια στην τροπολογία πληρωμής των χαρατσιών μέσα από τη ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News