Dei Energy News

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΥΓΚΙΣΤΙΣ :Θα είμαστε στη πρώτη γραμμή του αγώνα

Η ανησυχία και οι προβλέψεις μας για το μέλλον αυτού του τόπου επαληθευτήκαν, όπως και οι φωνές μας για το ξεπούλημα των μονάδων του νομού μας. Στο Δ.Σ. που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στην περιοχή μας, οι θέσεις της κυβέρνησης που εκφράστηκαν δια στόματος υπουργού κ. Παπακωσταντίνου ήταν συγκεκριμένες , αρχής γεννωμένης  από μονάδες του Αμυνταίου χωρίς να αποκλείουμε το σενάριο της Μελίτης 1.
Η πολιτική του ξεπουλήματος της δημόσια  περιουσίας  που χτίστηκε με τον ιδρώτα των Ελλήνων πολιτών εκποιείται. Ο νομός της Φλώρινας είναι πλέον σε δυσχερή θέση (είναι δηλαδή το πειραματόζωο της πολιτικής τους). Δεν  τους ενδιαφέρει πλέον πιο θα ναι το μέλλον  των ανθρώπων αυτού του τόπου, φτιάχνοντας στρατιές ανέργων, οδηγώντας τους στην φτώχεια και στην
εξαθλίωση, αναγκάζοντας τους στην μετανάστευση προς άλλες χώρες.

Για ένα τόπο που για αυτούς δεν έπαιξε, ούτε θα παίξει ο γεωγραφική θέση ιδιαίτερη σημασία. Εμείς οι εργαζόμενοι του σωματείου «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» ξεκινάμε επαφές για ενημέρωση με όλους τους φορείς του νομού και καλούμε τους πολίτες και τα υπόλοιπα σωματεία σε στράτευση για την αποφυγή των κακόβουλων σχεδίων της κυβέρνησης. Θα είμαστε στη πρώτη γραμμή του αγώνα για το καλό του τόπου μας και των εργαζομένων.

Σε  αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς ,είναι μια μάχη συλλογική. 

                        Για το Δ.Σ.
 
   Ο Πρόεδρος                     Ο Γραμματέας
Δεληγιώργης Χρήστος    Νικόπουλος Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News