Dei Energy News

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΕΤΕ-ΔΕΗ:Οι δίκαιες και ειρηνικές διαδηλώσεις για μια ακόμα φορά στιγματίζονται από βίαια επεισόδια

Τραγική συνέπεια, ο άδικος χαμός του 53χρονου συναγωνιστή  Δημήτρη Κοτσαρίδη.  Ο άτυχος διαδηλωτής μέλος του ΠΑΜΕ και γραμματέας του σωματείου οικοδόμων στο Βύρωνα, διεκομίσθη στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε..
Στον απολογισμό των επεισοδίων και ο σοβαρός τραυματισμός δεκάδων διαμαρτυρόμενων πολιτών..
Μεταξύ των τραυματιών και ο συνάδελφος μας,
Δημήτρης Χατζηστρογγύλης, εκλεγμένο μέλος της  ΤΔΕ - ΕΤΕ/ΔΕΗ στο ΡΟΥΦ.
Σύσσωμη η κοινωνία καταδικάζει τα βίαια επεισόδια, που στόχο έχουν να αποτρέψουν την αντίδραση των εργαζομένων, της νεολαίας και του λαού, ενάντια στο ΒΑΡΒΑΡΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.
Ενάντια στην αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική που η κυβέρνηση εφαρμόζει. Η κοινωνία ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την εγκληματική δράση των επαγγελματιών ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ, που καμία σχέση δεν έχουν με το λαϊκό κίνημα και τους κοινωνικούς αγώνες.

Ολόκληρη η χώρα διαδηλώνει… Τιμά τη μνήμη του αδικοχαμένου συναγωνιστή, συμπαρίσταται στους δεκάδες τραυματίες απεργούς και συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στην υποκινούμενη βία και καταστολή. Ενάντια στη πολιτική που βλέπει εχθρό το λαό όταν διεκδικεί τα δικαιώματά του στη δουλειά, τη μόρφωση, σ΄ ένα καλύτερο μέλλον.

Οι εργαζόμενοι δεν ασκούν βία. Διαδηλώνουν ειρηνικά ενάντια στις αντεργατικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές… Συνάμα, δεν κάμπτονται από τη κατευθυνόμενη τρομοκρατία και τους μηχανισμούς καταστολής.
Το μεγαλειώδες απεργιακό κίνημα, δεν σταματά. Η απόπειρα τρομοκράτησης της κοινωνίας θα πέσει στο κενό. Οι πρακτικές βίας απ’ όπου κι αν προέρχονται θα λάβουν την απάντηση που τους αξίζει.
Η συμμετοχή του κόσμου της εργασίας,
στις μεγαλειώδης απεργιακές  συγκεντρώσεις, είναι το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα.
Οι πολίτες σε όλη την χώρα απαιτούν ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της πολιτικής. Απαιτούν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ  ΕΤΕ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News