Dei Energy News

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Οι αγώνες της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των εργαζομένων συνεχίζονται

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΠΕΡΓΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

 Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τα εγκληματικά υποκινούμενα επεισόδια και την προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση κατά των απεργών – διαδηλωτών που ειρηνικά διαδήλωναν την αντίθεσή τους στα αντεργατικά, αντικοινωνικά, βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑΣ.
Με πρωτοφανή μανία και αγριότητα ομάδες κουκουλοφόρων – οι γνωστοί άγνωστοι – επιτέθηκαν με σίδερα, καδρόνια, μάρμαρα και βόμβες μολότοφ στα μπλοκ των απεργών εργαζομένων.
Ένας εργαζόμενος νεκρός και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός των θλιβερών επεισοδίων.
Μέσα στη βουλή δολοφονούσαν εργαζόμενους και οικογένειες και απ΄ έξω κάποιοι άλλοι δολοφονούσαν ανθρώπινη ζωή και έστελναν στα νοσοκομεία δεκάδες απεργούς, με ένα κράτος και τις αστυνομικές δυνάμεις απαθείς και σε ρόλο Ποντίου Πιλάτου.
Είναι απαράδεκτη κάθε είδους βία που στόχο έχει να αμαυρώσει τους αγώνες των εργαζομένων.

Παρά τις προσπάθειες υπονόμευσης, τρομοκράτησης και συκοφάντησης των αγώνων το Σ.Κ και οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τους αγώνες.
Στην απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ - Συνδικάτων και στην ανεπανάληπτη συγκλονιστική  παρουσία των απεργών διαδηλωτών, δεν ήταν οι ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ που κάποιοι, μέσα από μανιφέστα ανακάλυψαν, αλλά άνθρωποι της εργασίας, οικογενειάρχες, άνεργοι που εξέφραζαν την οργή τους και την αγανάκτηση τους στα κυβερνητικά μέτρα.
Αυτοί που νομοθετούν με βίαιο τρόπο καταργώντας κατακτήσεις χρόνων, που ανατρέπουν οικογενειακούς προγραμματισμούς, που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και της κοινωνίας δεν έχουν μέλλον καθώς και όσοι εκφράζουν και στηρίζουν τέτοιες πολιτικές.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στη οικογένεια του συνάδελφου συνδικαλιστή από τον κλάδο των οικοδομών και στέλεχος του ΠΑΜΕ Δημήτρη Κοτσαρίδη, θύμα της τυφλής βίας των κουκουλοφόρων.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει την συμπαράστασή της και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον τραυματισμένο συνάδελφό μας Δημήτρη Χατζηστρογγύλη που αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Οι αγώνες της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  και των εργαζομένων συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News