Dei Energy News

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΚΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Ένας άνθρωπος 53 ετών, συνδικαλιστής και μέλος του ΠΑΜΕ, κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σήμερα, καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς.
Ο Δημήτρης Κοτσαρίδης, οικοδόμος στο επάγγελμα και γραμματέας του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων στον Βύρωνα, προηγουμένως είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της πορείας και μετέβη στο Ζάππειο, συνοδευόμενος από συναγωνιστές του, ενώ από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο άτυχος άνδρας που πρωτοστατούσε πάντα στις κινητοποιήσεις, βρισκόταν από το πρωί στο μπλοκ των οικοδόμων και συμμετείχε στην περιφρούρηση της πορείας.
Επρόκειτο για άνεργο με δύο παιδιά.
Το Δελτίο Τύπου του Γενικού Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του:
Σήμερα περί τις 16.45 προσεκομίσθη από το ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό άντρας ηλικίας 53 ετών από την Αίγλη του Ζαππείου, χωρίς σφυγμούς απνοϊκός με μυδρίαση και ισοηλεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα. Δεν έφερε κανένα τραύμα. Έγινε προσπάθεια ανάναηψηςγια 50 λεπτά ανεπιτυχώς.

Μιχάλης Θεοδώρου, Διοικητής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»


Aνακοίνωση της αστυνομίας για το θάνατο του διαδηλωτή

«Περί ώρα 16:00 εντός του Ζαππείου άτομο πλησίασε Αξιωματικό αστυνομικής δύναμης και τον ενημέρωσε ότι αισθάνεται αδιαθεσία και κάθισε σε παγκάκι που ήταν δίπλα στον Αξιωματικό. Στο σημείο προσήλθαν και άλλα τρία (3) άτομα που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, ενώ ο Αξιωματικός την 16.07 ώρα τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ. Περί ώρα 16:23 έφθασε στο σημείο σταθμός του ΕΚΑΒ με δίκυκλο και την 16:30 ώρα ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Από τις πρωινές ώρες της σήμερα μέχρι την 17:00΄ ώρα, δεν επιχείρησαν αστυνομικές δυνάμεις επί της οδού Αμαλίας, από τη διασταύρωσή της με την οδό Όθωνος και μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Όλγας καθώς και στην περιοχή του Ζαππείου όπου και δεν έγινε χρήση οποιουδήποτε χημικού ή άλλων μέσων».

Οι σημερινές συγκεντρώσεις είναι εξίσου μαζικές με τις χθεσινές. Ήδη, περισσότεροι από 100.000 διαδηλωτές έχουν πλημμυρίσει το κέντρο της Αθήνας (κατά την αστυνομία 50.000). Οι εργαζόμενοι αντιτίθενται στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News