Dei Energy News

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Εμφύλιος στη ΔΕΗ!!!

O κολλητός του Νίκου Παπανδρέου επικεφαλής της «πεντάδας» κατά του Αρθούρου Ζερβού
«O χρυσός μας φέρνει ποιο κοντά».  
Θυμάστε τη διαφήμιση της Fa Ca ntoro; Ε, λοιπόν ο επικεφαλής της ήταν το σημερινό νούμερο δυο της ΔΕΗ, ο οποίος αργότερα διετέλεσε και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και μέλος του Δ।Σ। του ΟΤΕ, μέχρι που τσακώθηκε με τον πρώην Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΤΕ κ। Παναγή Βουρλούμη।Πρόκειται για τον Απόστολο Μπαράτση, η αλλιώς κολλητό, ή τοποτηρητή, ή άνθρωπο του Νίκου Παπανδρέου। Είναι ο άνθρωπος που θέλει να γίνει «αφεντικό» της ΔΕΗ, με ότι αυτό συνεπάγεται… Φαίνεται πως ο κ। Μπαράτσης ανέκαθεν είχε πρόβλημα με τους ανωτέρους του (και με τους πολλούς κατωτέρους του, λένε πληροφορίες μας μέσα από τη ΔΕΗ), ειδικά με όσους τυχαίνει να μην θαυμάζουν τον Γιώργο και το Νίκο Παπανδρέου… 
Μία από τις χαρακτηριστικότερες ατάκες του είναι ότι περιτριγυρίζεται από πολλούς «δεξιούς», την στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ ανέκαθεν είχε και εξακολουθεί να έχει την πλειοψηφία και την πρωτοβουλία στη ΔΕΗ, τόσο σε διοικητικό όσο και σε συνδικαλιστικό επίπεδο…Ο κ. Μπαράτσης λοιπόν θεωρώντας ότι έχει Παπανδρεϊκές πλάτες, προσπαθεί να εκπέμψει (χωρίς να τα καταφέρνει) μια προεδρική αύρα στη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας. 
Προσπαθεί με κάθε τρόπο να το παίξει κουμάντο και αρχηγός, την στιγμή που η Επιχείρηση έχει πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο διεθνούς φήμης στέλεχος και μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρό άνθρωπο. 
Ο κ. Μπαράτσης λοιπόν μαζί με την τετράδα Τσαρουχά, Νέλλα, Πετρόπουλο και Κατσουλάκο – όλοι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου - επιχειρούν να κάνουν συνεχώς δύσκολη τη ζωή του προέδρου, ιδιαίτερα μετά την απομάκρυνση της κ. Μπιρμπίλη από το εποπτεύον υπουργείο.
Η «πεντάδα» λοιπόν, ποτέ με σύστημα ζώνη, πότε με μαν του μαν και πότε με κλείσιμο στην περιοχή, επιχειρεί να καρφώσει τον Αρθούρο Ζερβό στους Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου, χρεώνοντας του «την Άρτα και τα Γιάννενα». 
Ακόμα και στην τελευταία κατάληψη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για το «χαράτσι», η οποία κατέληξε σε επικοινωνιακό θρίαμβο Φωτόπουλου κι ενώ ήταν οι βασικοί θιασώτες της πολύ σκληρής γραμμής απέναντι στο «απολωλός πρόβατο», επιχείρησαν να μεταφέρουν την ευθύνη για την διαχείριση της κατάληψης που κατέληξε στις προσαγωγές και στην Ευελπίδων στον κ. Ζερβό, την στιγμή που οι ίδιοι είχαν κρυφτεί στα γραφεία τους, μην μπορώντας να αντιμετωπίσουν την επικοινωνιακή χαρισματικότητα και τη δημοφιλία του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Νίκου Φωτόπουλου στις τάξεις των υπαλλήλων της ΔΕΗ. 
Ο κ. Αρθούρος Ζερβός όμως ως ένας αυτόφωτος και ιδιαίτερα σοβαρός τεχνοκράτης και όχι τοποτηρητής των συμφερόντων του Νίκου Παπανδρέου, έθεσε πάνω από όλα την υπόληψη του και διαμήνυσε στην πολιτική ηγεσία πως αν δεν αντικατασταθεί η «πεντάδα», θα παραιτηθεί. 
Από ότι φαίνεται η υπόθεση ξεκίνησε ως Fa και θα καταλήξει ως cherchez la femme.
Δηλαδή η ώρα της αναδιάρθρωσης του Διοικητικού Συμβουλίου πλησιάζει… Και απ’ ότι φαίνεται η «πεντάδα» θα πάει μια ώρα αρχύτερα στο σπίτι της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News