Dei Energy News

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΠΑΜΕ) - ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ Γ.Σ ΤΗΣ ΕΤΕ - ΔΕΗ

Την περίοδο που οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο βάρβαρη επίθεση από τις δυνάμεις του κεφαλαίου, την κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, Ε.Ε.
o εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός και στη ΔΕΗ συνεχίζει απτόητος την αποστολή του.
Ενώ ήταν προγραμματισμένο πριν από αρκετό διάστημα να γίνει το 50o ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Ε.ΤΕ/ΔΕΗ το διήμερο 10-11/12/2011,και ενώ είχαν γίνει τοπικές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα την παραμονή της έναρξης του Γ.Σ οι δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ στην Ε.ΤΕ   ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ότι έχουν διαφορές μεταξύ τους.
Αποτέλεσμα αυτής της κακοστημένης παράστασης ήταν να αναβληθούν όλες οι μαζικές διαδικασίες του τριημέρου (Eκτελεστική Eπιτροπή-Διοικητικό Συμβούλιο-Γενικό Συμβούλιο-Γενική Συνέλευση)
Το μόνο που δεν αναβλήθηκε ήταν το επίσης κακοστημένο σόου της ημερίδας υγιεινής και ασφάλειας σε συνδιοργάνωση με την ΔΕΗ προκειμένου να δώσουν για άλλη μια φορά άλλοθι σε κυβέρνηση και διοίκηση για τις εγκληματικές ευθύνες που έχουν για τα τραγικά ατυχήματα που συμβαίνουν καθημερινά.
Ουσιαστικά δεν διαφωνούν σε τίποτα και αυτό φαίνεται από την συμφωνία τους στην εισήγηση για το γενικό συμβούλιο της Ε.ΤΕ όπου αποκαλύπτονται.
Συμφωνούν με όλο το πλαίσιο της αντεργατικής πολιτικής όπως αυτό εφαρμόζετε στην ΔΕΗ.
Συμφωνούν επί της ουσίας με την πορεία για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ .
Συμφώνησαν με τον διαχωρισμό ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ και ΔΙΑΝΟΜΗΣ
Συνεχίζουν αμετανόητα να στηρίζουν την δήθεν λύση που συμφώνησαν το 1999 για το ασφαλιστικό, με όλες τις τραγικές συνέπειες.
Συμφωνούν ουσιαστικά με τις νέες μειώσεις στους μισθούς μας
Συνεχίζουν όλοι μαζί να σπέρνουν αυταπάτες και να καθυσηχάζουν τους εργαζόμενους ότι δήθεν δεν θα μας πιάσουν νέα μέτρα (νέες μειώσεις, εφεδρεία, απολύσεις , επιχειρησιακές συμβάσεις  κ.λ.π )
ΣΕ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ;
Αυτό που πραγματικά φοβούνται είναι η οργή των εργαζόμενων έτσι όπως εκφράστηκε στην συντριπτική πλειοψηφία των τοπικών γενικών συνελεύσεων, με την καταψήφιση των εισηγήσεων.
Αυτή την οργή που είναι σίγουρο ότι θα εκφραζόταν και στο γενικό συμβούλιο αλλά και στην γενική συνέλευση φοβήθηκαν και ανέβαλαν όλες τις μαζικές διαδικασίες του σωματείου.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΛΛΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ
·         Είναι αυτός που χαράζει με την δράση του αλλά και τις θέσεις του το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα , το ΠΑΜΕ..
·         Είναι ο δρόμος της αντιπαράθεσης με αυτή την πολιτική, της πάλης για μια πολιτική που εξυπηρετεί τις δικές μας ανάγκες. Αυτό το δρόμο προβάλαμε με τις θέσεις μας αλλά και με την δράση μας στην ΔΕΗ.
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που θέλουν να υπερασπίσουν τα δικαιώματα τους  τώρα πρέπει να εγκαταλείψουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας και τις παρατάξεις τους στο συνδικαλιστικό κίνημα και μαζί με το ταξικό κίνημα το ΠΑΜΕ να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια σε αυτή την πολιτική.

Από το  http://deitzis-energeia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News