Dei Energy News

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αιχμές από τους Σοσιαλιστές Αγωνιστές της ΕΤΕ ΔΕΗ

Σύντροφοι

Τα τελευταία άσχημα γεγονότα που συμβαίνουν στην ΕΤΕ-ΔΕΗ σκορπούν απογοήτευση στα χιλιάδες μέλη της.
Διάφοροι νεόκοποι  αγωνιστές της ΠΑΣΚΕ που βρίσκονται κοντά στο Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ προσπαθούν με δόλια μέσα να ανατρέψουν με πραξικοπηματικό τρόπο τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο, Βαγγέλη Κατσινή.
Όσα λάθη και σφάλματα και αν  καταλογίσεις στο σημερινό Πρόεδρο μόνο για ένα δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για το ήθος και την αγωνιστικότητα του.
Οι σταλινικού τύπου ενέργειες από μία ανίερη συμμαχία παραπλανημένων και καιροσκόπων «συντρόφων μας» εναντίον ενός έντιμου ηγέτη και αγωνιστή της παράταξης και του Συνδικαλιστικού Κινήματος μόνο τα συμφέροντα άλλων εξυπηρετεί.
Δυστυχώς μία μικρή μερίδα  «συνοδοιπόρων των Κινήματος» επιθυμούν τη διάσπαση και το διχασμό στο Σωματείο που έχει τεράστια ιστορία αλλά και τους περισσότερους νεκρούς από εργατικά ατυχήματα. 
Η ΕΤΕ-ΔΕΗ σύντροφοι για να μην ξεχνιόμαστε εκπροσωπεί εργάτες, τεχνίτες, ανθρώπους του μόχθου και του μεροκάματου και δεν διαλύεται από τις μωροφιλοδοξίες κάποιων. Κυρίως όμως παλεύει ταξικά και με δύναμη για τα συμφέροντα των εργαζομένων στην Επιχείρηση.
Σύντροφοι,
 Όλοι εμείς που αποτελούμε την ΠΑΣΚΕ, μας δένει η ίδια μήτρα  και οι κοινοί αγώνες άρα ας φροντίσουμε να μην γίνουμε οι νέοι Οιδίποδες για να ικανοποιήσουμε τα ΕΓΩ μας.
Καλούμε λοιπόν τον  Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ  που προέρχεται κι αυτός από την ίδια μήτρα να μην γίνετε θύμα όπως έγινε ο πρωτόπλαστος Αδάμ που δάγκωσε το μήλο και καταδίκασε, μόνο μιας την ανθρωπότητα (δηλαδή τους εργαζόμενους στη προκειμένη περίπτωση) στο θάνατο και στην αμαρτία.
Ας φροντίσει ο Πρόεδρος να παρέμβει και να εγγυηθεί για δίκαιες και έντιμες λύσεις καθώς επίσης να μην υποχωρεί τόσο εύκολα στις μισθολογικές ορέξεις των «Βόρειων» φίλων του.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Οι Σοσιαλιστές Αγωνιστές της ΕΤΕ ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News