Dei Energy News

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

Σκληρή κριτική άσκησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης στους συναρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης Παπαδήμου, για τις διακοπές ρεύματος που φέρεται να ετοιμάζει η ΔΕΗ. «Την ώρα που -σε πολλές περιοχές της χώρας- επικρατεί πολικό...
ψύχος, οι συναρμόδιοι υπουργοί επιμένουν στην απόφασή τους να κόψουν το ρεύμα από χιλιάδες νοικοκυριά, που δεν μπορούν να πληρώσουν το τελευταίο χαράτσι στα ακίνητα» ανέφερε ο κ. Μιχελάκης.
Ο Γιάννης Μιχελάκης υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένοι υπουργοί «αγνοούν ακόμη και την Ευρωπαϊκή Οδηγίαπου -όπως πρόσφατα επεσήμανε και ο αρμόδιος Επίτροπος- υποχρεώνει τα κράτη – μέλη να μην εξαρτούν το δικαίωμα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας από τις φορολογικές υποχρεώσεις και τους επιβάλλει να διασφαλίζουν την τήρηση των δικαιωμάτων που συνδέονται με τους ευάλωτους καταναλωτές».
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατέληξε στη δήλωσή του: «Αγνοούν, προπάντων, τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες νοικοκυριά και, αντί να αναλάβουν πρωτοβουλίες διόρθωσης των αποφάσεών τους, αποδεικνύουν πρωτόγνωρη κοινωνική αναλγησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News