Dei Energy News

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η ιστορία θα σας γράψει σαν συνδικαλιστές της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!


Συνάδελφοι-φίλοι, 
Παρακολουθούμε εδώ και 25 μήνες τον πλήρη εξευτελισμό των εργαζομένων,την πλήρη απαξίωση του συνδικαλιστικού κινήματος.
Έχουμε την ατυχία,τα σωματεία μας να εκπροσωπούνται (πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο) απο ό,τι χειροτερο υπάρχει,στην πιο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της Δ.Ε.Η. .Ζούσαμε με τις περιβόητες "μπούκες" της ΓΕΝΟΠ με θερμό υποστηρικτή το σημερινο Υ.Π.Ε.Κ.Α. Παπακωνσταντίνου γιατί τάχα δεν τα έκανε καλά ο Mr. "ΤOYOTA"!
Αφελείς εμείς,απο δίπλα,φοβούμενοι την απαξίωση της ΔΕΗ και κατ' επέκταση την εργασία μας να "αβαντάρουμε τους μπουκαδόρους" δίχως να γνωρίζουμε τι έκρυβαν στο βάθος του μυαλού τους. 
Σε εκείνη την κορνίζα της μπούκας,βλέπουμε τον τότε και σημερινό πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Νίκο Φωτόπουλο,τον αντιπρόεδρο Κάτανα,τον πρόεδρο του Ε.Κ.Π. Τσιλφίδη τον σύντροφο Αδαμίδη και αλλους. 
Σήμερα,πέντε χρόνια μετά,βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα στην κορνίζα αλλά απο διαφορετική σκοπιά.Ο υπουργός είναι το πρώτο βιολί στο ξεπούλημα της ΔΕΗ,ο αγωνιστής Φωτόπουλος "περί άλλων τυρβάζει",ο αντιπρόεδρος σημερα ασχολειται με την περιφέρεια εξοφλώντας εκείνες τις αγωνιστικές επιταγές,ο δε πρόεδρος του εργατικού κέντρου είναι εδω και 25 μήνες σε κατάσταση "νιρβάνα",βέβαια τώρα ασχολείται και με την τηλεθέρμανση προσπαθώντας να μας κάνει πολιτική,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ και εμείς,οι εργαζόμενοι,μη μπορώντας να αντιδράσουμε προσπαθούμε να μετρήσουμε τις απώλεις:Οι 14 μισθοί,έγιναν 8 !Οι συντάξεις 35% μείων !
ΕΦΑΠΑΞ ;;;;;; Μειωμένο κατα 40% χωρις να είναι σίγουρο εαν θα δοθεί και πότε !Συζητήσεις επι των συζητήσεων για κατάργηση του μειωμένου τιμολογίου !Πωλούνται οι Α.Η.Σ Μελίτης,Αμυνταίου και ορυχείο Αμυνταιου !τελειωμό δεν έχει το τσουνάμι,καθώς όλοι αυτοί παραπάνω "αντιστέκονται" και "πολεμούν" με ανακοινώσεις ! 
ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΕΙΑ ;;;ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ALTER ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ;;;ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΑ ;;; Στους τελευταίους μήνες έχουμε περικοπές μέχρι 1000 ευρώ το μήνα και ούτε μια ώρα στάση εργασίας.Η ιστορία θα σας γράψει σαν συνδικαλιστές της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,σαν ηγετες που επί των ημερών σας γκρεμίστηκε ό,τι κατακτήθηκε τα τελευταία 40 χρόνια."ΚΥΡΙΟΙ" ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!
Και ό,τι και αν γίνει νικητές σίγουρα δεν θα είσαστε εσείς.


ΥΓ.(1) :ΣΣΣσσσσσ..........Ησυχία μην ξυπνήσει το προεδρείο του εργατικού κέντρου Πτολεμαϊδας !

ΥΓ.(2): Σας θυμάμαι πρόεδρε Αδαμίδη και γραμματέα,των αρχών και αξιών,να δεσμεύεστε οτι μέχρι τις 20 Γενάρη θα έχει λυθει το θέμα των περικοπών.Μήπως εννοούσατε το Γενάρη του 2025 ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News