Dei Energy News

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΔΕΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ 5 ΑΠΡΙΛΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ 
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΔΕΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, σες,
  Οι εκλογές στον ιστορικό μας σύλλογο πραγματοποιούνται σε εξαιρετικά κρίσιμη και δύσκολη χρονική στιγμή για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους που δέχονται μια άνευ προηγουμένου και πρωτοφανή βίαιη επίθεση στο εισόδημά τους, στις κοινωνικές εργασιακές και ασφαλιστικές κατακτήσεις. ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ. Τροϊκανοί, κερδοσκόποι, τραπεζίτες, τοκογλύφοι και ένα στημένο πολιτικό σύστημα  ενάντια στον κόσμο της εργασίας και της Δημοκρατίας.
  Η ΔΕΗ η μεγαλύτερη βιομηχανική και στρατηγικής σημασίας επιχείρηση με τεράστια προσφορά στη χώρα μας σε οικονομικό κοινωνικό, εργασιακό και εθνικό επίπεδο  οδηγείται σε απαξίωση αντιμετωπίζοντας συνθήκες οικονομικής ασφυξίας. ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
  Το νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση της οδηγίας 72/2009 και ο Ν. 4001/2011 που αφορά τον διαμελισμό και τεμαχισμό με την δημιουργία θυγατρικών Μεταφοράς και Διανομής (στην αρχή) θα επισύρει τεράστια προβλήματα στην αλλοτινή ενιαία και καθετοποιημένη επιχείρηση και τους εργαζομένους.
   Σχέδιο τους η πώληση λιγνιτικών μονάδων, υδροηλεκτρικών μονάδων, ορυχείων και δικτύων στο όνομα ενός ψεύτικου ανταγωνισμού και μιας ψεύτικης απελευθέρωσης αγοράς Η/Ε.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ; H καθημερινή μας επαφή με τους συναδέλφους σε όλους τους χώρους δουλειάς, ανέδειξε την θέληση και την επιθυμία των πτυχιούχων μηχανικών για συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου όλων των παρατάξεων και προσώπων  στις επικείμενες εκλογές.
  Αφουγκραζόμενοι αυτή την ανάγκη των συναδέλφων παραμερίσαμε τις ιδεολογικές μας διαφορές και συγκροτήσαμε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΔΕΗ.
  Χωρίς νοοτροπίες και συμπεριφορές του χθες και του σήμερα κοιτάμε το αύριο και το μέλλον με έμπειρους και νέους συναδέλφους που μπορούν και θέλουν να ξαναγεννήσουν την ελπίδα, να επαναφέρουν το αγωνιστικό πνεύμα της διεκδίκησης και της επανάκτησης των κεκτημένων,
ü  Δεσμευόμαστε   ότι θα υπερασπισθούμε με σθένος όλους τους εργαζομένους στη ΔΕΗ και τους συναδέλφους στις θυγατρικές που θα έχουν την ανάλογη εκπροσώπηση.
ü  Δεσμευόμαστε να μειώσουμε ή να μηδενίσουμε τα αισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας των συναδέλφων Πτυχιούχων Μηχανικών ΤΕ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
  Καλούμε όλα τα μέλη μας να συσπειρωθούν μαζί μας και να ενισχύσουν την πρωτοβουλία μας για να γίνει πράξη η επιθυμία όλων μας.
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ
ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

                                                         Με σεβασμό και εκτίμηση
                                                                                       Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                                                                             Η ομάδα πρωτοβουλίας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News