Dei Energy News

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΜΥΛΟ


Στις δικαστικές αίθουσες συνεχίζεται την Πέμπτη 17/5 η υπόθεση της  συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που είχε πραγματοποιήσει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τον Αύγουστο του 2011 στον κόμβο των διοδίων Πολυμύλου και που μπορεί να είχε συμβολικό χαρακτήρα (με την πρόθεση να σταλεί ένα ουσιαστικό μήνυμα για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που είχαν να κάνουν με εργαζόμενους και συνταξιούχους), ωστόσο κατέληξε στην σύλληψη του Προεδρείου του Σωματείου.
Με αιχμή του δόρατος το ασφαλιστικό και την τραγική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το ΤΑΥΤΕΚΩ/ΔΕΗ, με τους ασφαλισμένους να μην εξυπηρετούνται και  να υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δε ζητούσε τίποτα άλλο από το:
Να μπει ένα τέλος στην απροκάλυπτη αδιαφορία.
Να σταματήσει ο εμπαιγμός.
Να αποδοθούν τα αυτονόητα.
Δε ζητούσε τίποτα άλλο από την εξυγίανση του ασφαλιστικού φορέα της ΔΕΗ, για να αποδοθεί ο πάγιος πόρος στον φορέα και να ανακτήσουν οι ασφαλισμένοι το δικαίωμά τους στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Δυστυχώς ο επίλογος της προσπάθειας αυτής είχε γραφτεί με την προσαγωγή στην εισαγγελία Βέροιας, του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα του Σωματείου με την κατηγορία της ¨παρακώλυσης συγκοινωνίας¨.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ένα σωματείο που ιδρύθηκε για να αγωνίζεται και να δίνει μάχες με μοναδικό στόχο να καταφέρνει πάντα το καλύτερο δυνατό για τους εργαζόμενους και την επιχείρηση, δεν πτοήθηκε ποτέ και δε πτοείται ούτε και τώρα από μια δικαστική διαδικασία. Ο αγώνας δε σταματά με καμία σύλληψη, με καμία προσαγωγή, με καμία δικαστική διαδικασία.  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News