Dei Energy News

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΤΟΜΕΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΚΔΜ


Νέα επιτυχία των συναδέλφων του Υποτομέα Φύλαξης Εγκαταστάσεων ΛΚΔΜ, που κατάφεραν να εξαρθρώσουν οργανωμένη σπείρα που καιρό τώρα λυμαίνονταν το Ορυχείο Μαυροπηγής, κλέβοντας και πουλώντας χαλκό του οποίου μάλιστα η αξία εκτιμάται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
     Μετά από σωστό συντονισμό των δυνάμεων του τμήματος και οργανωμένη παρακολούθηση, κατέστη εφικτή η σύλληψη ενός άνδρα που βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.
     Είναι αξιοσημείωτο, το ότι έκτος από το γεγονός ότι ο Υποτομέας Φύλαξης έχει καταφέρει να παραπέμψει στη δικαιοσύνη πολλά κακοποιά στοιχεία, παράλληλα έχει καταφέρει να σώσει χιλιάδες ευρώ, που θα ήταν απώλεια για την επιχείρηση από την πώληση των κλοπιμαίων.
     Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει για μια ακόμα φόρα τους συναδέλφους, που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση κατάφεραν, εν μέσω πολλών κινδύνων και δυσκολιών, να φέρουν σε πέρας μια ακόμα αποστολή, αποδεικνύοντας τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία που τους διακατέχει.
     Ωστόσο, για μια ακόμα φόρα, εγείρεται η αναγκαιότητα περαιτέρω και άμεσης ενίσχυσης του Υποτομέα τόσο με προσωπικό όσο και με εξοπλισμό, προκειμένου όχι μόνο να μπορούν να επιτελούν σωστά το έργο τους, άλλα και περισσότερη ασφάλεια να έχουν εν ώρα υπηρεσίας, καθώς οι συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News