Dei Energy News

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που αφαιρούσε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. στη Μεσσηνία

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που αφαιρούσε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. στη Μεσσηνία.
Συνελήφθησαν πέντε (5) μέλη της ομάδας (υπήκοοι Πακιστάν), ενώ στην υπόθεση ενέχεται ένας ακόμα ομοεθνής τους.
Είχαν διαπράξει συνολικά -18- κλοπές μετασχηματιστών, ενώ είχαν αφαιρέσει ποσότητα χαλκού που υπερβαίνει τους 3,5 τόνους.
Η ζημιά που προκάλεσαν στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 162.000 ευρώ.
Εξαρθρώθηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων, οργανωμένη εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η, στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας Μεσσηνίας.
Συνελήφθησαν, την περασμένη Τρίτη (15.05.2012) το απόγευμα, πέντε (5) μέλη της ομάδας, υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 25, 17, 23, 19 και 28, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα, ενώ στην ίδια υπόθεση ενέχεται και ένας 22χρονος ομοεθνής τους.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι από τα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, είχαν διαπράξει -18- περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. στις περιοχές των Φιλιατρών, της Κυπαρισσίας, της Γιάλοβας Πύλου και των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας.
Η συνολική ζημιά που είχαν προκαλέσει στο δίκτυο της Δ.Ε.Η., από την παράνομη δράση τους, υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 162.000 ευρώ, ενώ η ποσότητα του χαλκού που είχαν αφαιρέσει συνολικά υπερβαίνει τους 3,5 τόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News