Dei Energy News

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Αυταρχισμός και ο παραλογισμός σ’ όλο του το μεγαλείο…


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ  Σαράντου
Μέλος της Διοίκησης του Σωματείου 
Ορυχείων - Σταθμών  (Σ.Ο.Σ.) ΔΕΗ
  Μεγαλόπολης

Ο Διευθυντής του ΑΗΣ Μεγαλόπολης - Β εφαρμόζει πρακτικές της χουντικής επταετίας και έχει ξεπεράσει κατά πολύ και αυτή ακόμη την αλήστου μνήμης εποχή της περιόδου 91 - 93 που με το τότε «αφεντικό» επίσης εφάρμοζε ανάλογες πρακτικές.
Το μεσημέρι της 11 Ιουνίου κατά την λήξη του πρωινού ωραρίου, κατόπιν  εντολής της Διεύθυνσης, η φύλακας της Κεντρικής Πύλης μετέβει μπροστά στο Χημείο (εντός της Μονάδας) και αφού κατέβασε συγκεκριμένο συνάδελφο από το λεωφορείο έλεγξε το σάκου του - με την παρουσία του Διευθυντή - στην θέα των συναδέλφων, χωρίς καμία αιτιολόγηση της συγκεκριμένης πράξης και τήρησης κάθε ενδεδειγμένης νόμιμης ενέργειας
Η παραπάνω ενέργεια αν δεν ήταν ευθεία υπονόμευση των ατομικών ελευθεριών και της αξιοπρέπειας των εργαζομένων, θα αποτελούσε μια γραφική απόφαση της Διεύθυνσης του ΑΗΣ Μ - Β, την οποία και καταγγέλουμε.
Το συνδ. κίνημα αντιστέκεται αποκρούοντας κάθε πιθανότητα τρομοκράτησης και  στηρίζοντας με κάθε τρόπο την αποκατάσταση του σεβασμού και της αξιοπρέπειας των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News