Dei Energy News

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

"Δεν χρειαζόμαστε τους παλιούς Νεοδημοκράτες Συνδικαλιστές"

http://olympia.gr/

Πρωτοφανής ενέργεια του προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη.
Την Πέμπτη 7/6/12 στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη- συνάντηση συνδικαλιστών στο πάνελ συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης , ο γεν Γραμματέας της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος , ο Αναπληρωτής συνδικαλισμού της επιτροπής εκλογικού Αγώνα Αχαΐας Στράτος Κωνσταντινάκος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος ιδιαίτερος του Βουλευτή Αχαΐας Νίκου
Νικολόπουλου Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη σύσκεψη – συνάντηση δεν είχαν κληθεί για να συμμετέχουν οι Θεόδωρος Ξυλιάς μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας , Σωτήρης Καρβέλης Γενικός Σύμβουλος της ΔΑΚΕ στην ΠΟΕΔΗΝ, Γιώργος Πιρπιρής Γενικός Γραμματέας του ΠΓΝΠ, Θεόδωρος Κανελλόπουλος Πρόεδρος Εργαζομένων του τοπικού παραρτήματος της ΔΕΗ και πολλοί άλλοι συνδικαλιστές με πολύχρονη προσφορά στον συνδικαλισμό αλλά και στην παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Όταν δε ερωτήθηκε ο κύριος Μαζαράκης από τον συμμετέχοντα στην σύσκεψη Γενικό Γραμματέα του Τοπικού Παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ Χρήστο Σουγλέρη: Γιατί δεν έχουν κληθεί στην σύσκεψη – συνάντηση οι παραπάνω και άλλοι συνδικαλιστές με πολύχρονη προσφορά στην παράταξη και στον συνδικαλισμό; Έλαβε την αποστομωτική απάντηση από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ :
δεν θέλουμε τους παλιούς συνδικαλιστές!!!
Αυτή η φράση εξόργισε τον κο Σουγλέρη ο οποίος αποχώρησε λέγοντάς του : διέλυσες την παράταξη ντροπή σου.
Το αξιοσημείωτο αυτού του περιστατικού είναι πως όχι μόνο αγνοήθηκαν και τέθηκαν στο περιθώριο ,από τον Ανδρέα Μαζαράκη τα παραπάνω ονόματα και άλλα τόσα συνδικαλιστών, αλλά κλήθηκε στην σύσκεψη-συνάντηση ο Γιώργος Τσιμέκας ο οποίος έχει προσχωρήσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες και υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος αυτού στην περιοχή. Ενώ για την συγκεκριμένη σύσκεψη- συνάντηση δεν είχε ιδέα η Υπεύθυνη Συνδικαλισμού της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Αχαΐας Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου. Η οποία όταν ενημερώθηκε εκ των υστέρων αντέδρασε έντονα και απείλησε ακόμα και με την παραίτησή της .
Όλα αυτά γίνονται και λέγονται την στιγμή που ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς οργώνοντας στην κυριολεξία την Ελλάδα νυχθημερόν μιλάει για συστράτευση, στέλνοντας το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις δεν περισσεύει κανείς . Προφανώς οι προτροπές Του δεν βρίσκουν ευήκοα αυτιά στην Τοπική ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News