Dei Energy News

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Π. Καμμένος: Η κατάργηση του μνημονίου είναι η ασφάλεια της χώρας

Προϋπόθεση για να κυβερνηθεί η χώρα είναι η άμεση κατάργηση των μνημονίων, υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του σε εκδήλωση στον Πειραιά, τονίζοντας ότι «εμείς δεν μιλάμε για επαναδιαπραγμάτευση. Εμείς μιλάμε για άμεση κατάργηση. Πρέπει όλα τα κόμματα να πάμε και να καταγγείλουμε το μνημόνιο. Ψευτοδιλήμματα δεν υπάρχουν».
Επεσήμανε ότι η άμεση κατάργηση του μνημονίου είναι η ασφάλεια της χώρας. «Ή θα δίνουμε φάρμακα στους καρκινοπαθείς ή δόσεις στους τοκογλύφους».
Πρόσθεσε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς έλεγαν ότι το μνημόνιο δεν διαπραγματεύεται γιατί έχουν βάλει την υπογραφή τους.
Υποστήριξε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι οι μόνοι που μπορούν να εγγυηθούν ότι θα έχουμε υγιή κυβέρνηση.
«Ο κ. Βενιζέλος το μόνο που κάνει είναι να δίνει συγχωροχάρτι σε αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα. Εμείς δεν πρόκειται να τους δώσουμε συγχωροχάρτι. Θα τους στείλουμε φυλακή και θα δημευτούν οι περιουσίες τους», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Οι επίορκοι πολιτικοί δεν μπορούν να διεκδικούν τη ψήφο του ελληνικού λαού. Γιατί είναι αυτοί που συναγελάζονταν με το Χριστοφοράκο. Εμείς μπορούμε».
Αναφερόμενος στην Αγκελα Μέρκελ είπε: «Η κ. Μέρκελ προστατεύει το Χριστοφοράκο και δεν το παραδίδει στην ελληνική δικαιοσύνη για ένα και μόνο λόγο. Γιατί βάση του γερμανικού δικαίου οι συμβάσεις αυτές θα πρέπει να ακυρωθούν. Το χρέος που δημιουργήθηκε από μαϊμού συμβάσεις δεν το αναγνωρίζουμε. Δεν θα πάρουν ούτε ευρώ από το αίμα του ελληνικού λαού. Τα δύο κόμματα μετατράπηκαν σε ανώνυμες εταιρίες και ήταν στις λίστες του Χριστοφοράκου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News