Dei Energy News

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Οι πανικόβλητες συνιστώσες της προπαγάνδας

Γράφει ο Στάθης  

Σε μεγάλο αστέρι αναδεικνύεται ο κ. Μιχελάκης, κάτι σαν Μιχαλολιάκος της Ν.Δ.! Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ετοιμάζει αντάρτικο πόλεων! – σχέδιο «Ιφικράτης».

Για αυτό, φαίνεται αφήνει γενειάδα ο κ. Στρατούλης! για να μοιάζει του Βελουχιώτη και να κόβει τον κοκκύτη απ’ τα παιδάκια με ένα μόνον βλέμμα! Με το δεύτερο δεν θα τα αφήνει να μεγαλώσουν - ως γνωστόν τα ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ τα σκοτώνεις μικρά. Πριν να μεγαλώσουν και να γίνουν Ρένα Δούρου...

Συνεπώς, μάλλον είχε δίκιο ο κ. Σαμαράς όταν ενέτασσε τη «Χρυσή Αυγή» στην ευρύτερη παράταξη της (κεντρο)Δεξιάς - βεβαίως αυτή την γκάφα την κατάλαβε νωρίς και τη μάζεψε εγκαίρως - no problem, συνεχίζει να πορεύεται με τις υπόλοιπες αλλεπάλληλες γκάφες του, τον κ. Ψωμιάδη, τη Ντόρα και την Υπογραφή του στο Μνημόνιο 2. 

Δεν είναι όμως μόνον ο κ. Μιχελάκης! Σήμερα όλοι κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για κάτι! φέρ’ ειπείν
η κυρία Τρέμη: κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εκνευρίζει το κοντρόλ και τη διακόπτει όταν διακόπτει η ίδια τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και δεν την αφήνει έτσι (το κοντρόλ) «να ολοκληρώσει» (η κυρία Τρέμη) τις διακοπές της. 

Ο κύριος Σταύρος κύριος Ψυχάρης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οδηγεί τη χώρα μακρυά απ’ τα χρηστά ήθη της Διαπλοκής και τα δεσμά της Διαφθοράς. 

Το «Εθνος» του κ. Μπόμπολα είναι έξαλλο με τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι προσπαθεί να φτιάξει μια κυβέρνηση χωρίς τον κ. Λοβέρδο Υπουργό, χωρίς την κυρία Διαμαντοπούλου Υπουργίνα - αυτό πράγματι είναι αντάρτικο πόλεων, σφάζει ο κ. Λαφαζάνης παιδάκια χωρίς σχολικά βιβλία με κονσερβοκούτια χωρίς αναισθητικό.

Ο Μπάμπης ο Σκάης, η Ντόρα και ο κ. Μάνος κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η συνιστώσα Μνημόνιο βγαίνει τα βράδυα και κλείνει μαγαζιά, βάζει λουκέτα και σκάβει στο Δημόσιο Σήμα να βρει το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ και να ξεθάψει την εποχή Ραυτόπουλου και Κουλούρη.

Ο κ. Βορίδης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν κάθησε όταν ήταν μικρός να του σπάσει το κεφάλι με το τσεκούρι του ο τότε γκρουπενφύρερ («ακτιβιστής της δεξιάς») φον Βορίδεν, απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει τον τόπο πίσω στην παιδική ηλικία του Τσολάκογλου.

Πιο πίσω κι απ’ την εποχή της δραχμής, όπως διακηρύσσει ο Μπενύτο, όταν ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να τον εμποδίσει να κυβερνήσει με τη ΝΔ, σε Οικουμενική με τον κ. Χριστοφοράκο, τη Ζήμενς και τον κ. Τσουκάτο.

Η Αλέκα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κρύβει απ’ τον λαό την «ανεξέλεγκτη χρεωκοπία» που έρχεται. Ενώ ο κ. Τζήμερος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν γράφει δουλόφρονα γράμματα στην εξοχοτάτη φράου Μέρκελ να κάνει ντα (με την έννοια της νταντάς) τους Ελληνες.

  Η «Χρυσή Αυγή» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για το σταλινικό παρελθόν του Μπέρια και τη συμμετοχή της κυρίας Κανέλλη στη σφαγή του Κατίν. (Βεβαίως η κυρία Κανέλλη είναι του ΚΚΕ, αλλά στα μάτια της «Χρυσής Αυγής», του κ. Μιχελάκη και του Αδωνις [ονομαστική ο Αδώνιδας], ο κόκκινος φασισμός δεν έχει χρώμα, είναι ανερυθρίαστος).

Επίσης ό,τι απέμεινε απ’ το παλιό παρεάκι της «εκσυγχρονιστικής Στοάς» μέσω διαφόρων θυλάκων στον Τύπο κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο «cool Αλέξης» δεν κουρεύει το κοκοράκι του, ενώ η κυρία Ρεπούση κατηγορεί επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ για εθνικιστική στροφή, επειδή ο κ. Τσίπρας απευθύνεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και διακηρύσσει το αδιαπραγμάτευτον της εθνικής ανεξαρτησίας κι εθνικής ακεραιότητας της χώρας. Ο κ. Ψαριανός κατηγορεί όσους δεν κατηγορούν για κάτι τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η κυρία Λαγκάρντ κατηγορεί τους Λεττονούς ότι υπάρχουν τέσσερις Λεττονοί στη Λεττονία που πάνε να στήσουν κι εκεί επαναστατικές μπριγάδες «Ρένα Δούρου» - τα ύστερα του κόσμου!! 

Επίσης, για όσους ακόμα δεν ανησυχείτε ούτε έχετε φοβηθεί, ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει την Αστυνομία και θα βάλει τα ΜΑΤ να βαράνε τις Ουρσουλίνες. Θα αναδιατάξει το στράτευμα και θα προσανατολίσει την άμυνα της χώρας μας προς την Ιταλία (αμυντικό δόγμα Ατρόμητος Περιστερίου), προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη Γιουβέντους. Προσέτι κι επιπλέον
ο ΣΥΡΙΖΑ θα ονομάσει ο ίδιος τη FYROM «Μακεδονική Μακεδονία της Ανω Κάτω Μακεδονίας», ενώ θα κόψει τον βήχα της Ισπανίας που θέλει κι αυτή να καταναλώνει περισσότερα απ’ όσα παράγει. 

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ τα ’χει κάνει πλακάκια με τον Ομπάμα για να μην ανακηρύξει ο πρώην δήμαρχος Ικαρίας ΑΟΖ και φύγει ο κ. Ράιχενμπαχ οικονομικός μετανάστης στην Κορυφή της Κανέλλας.
Με δυο λόγια, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, ήτοι ο κ. Σόρος έχει βάλει τον κ. Βαρουφάκη να κάνει στον κ. Κοτσακά τον κ. Ντανιέλ κον Μπεντίτ!

Αν αυτή είναι πλέον η στρατηγική της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, του ΔΟΛ, της κυρίας Μέρκελ, της Διαπλοκής και της Διαφθοράς για να αντιμετωπίσουν τον ελληνικό λαό, έχουν χάσει!
 
πηγή: enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News