Dei Energy News

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση από το Κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας

Μετά την απόφαση  των εργαζομένων στο  εργοτάξιο της ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΤΤΕΕ στο Κορωπί να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, προκειμένου να πληρωθούν δεδουλευμένα 3μηνών, το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας καλεί την εταιρία να πάρει άμεσα μέτρα γιατην καταβολή των οφειλόμενων μισθών. Καταγγέλλουμε τη διοίκηση της Δ.Ε.Η. που μαζί με  τους εργολάβους,εκμεταλλευόμενοι τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, δημιουργούν συνθήκες "γαλέρας’’ για τους εργαζόμενους με απλήρωτη εργασία, τρομοκρατία, απειλές,ελλιπή μέτρα προστασίας. Η επίθεση της μεγαλοεργοδοσίας είναι ενιαία, σε όλεςτις επιχειρήσεις, σε όλο τον κλάδο.
Απαιτούμε:
 
· να ισχύσουν όλες οι συμβάσεις που έχουνυπογράψει οι εργολάβοι με την Δ.Ε.Η.
·  μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους
· να σταματήσει η ανασφάλιστη εργασία
· να δηλώνονται όλοι οι εργαζόμενοι στηνεπιθεώρηση εργασίας, με βάση την ειδικότητά τους (όλοι οι εργαζόμενοι νααμείβονται και να ασφαλίζονται με βάση την ειδικότητα τους, να δίνεται σε όλουςαναλυτική περιγραφή της μισθοδοσίας).
· μέτρα ασφαλείας (να χορηγούνται ζώνες μεημερομηνία λήξης, σκάλες ασφαλείας τύπου ΔΕΗ, καλαθοφόρα οχήματα, βομβητέςεντοπισμού ρεύματος, πέδιλα).
· συνθήκες υγιεινής στους χώρους εργασίας (ντους,φωριαμούς, νιπτήρες, τουαλέτες, μέσα μεταφοράς προσωπικού στο χώρο εργασίας κ.α.)


http://ilectroparagoginision.blogspot.gr/2012/06/blog-post_11.html
 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News