Dei Energy News

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ:Οι περικοπές των εργαζομένων μοιράζονται απλόχερα σε ποδοσφαιρικές ομάδες από την ανήμπορη διοίκηση Ζερβού

Γαλαντόμος προς τις τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες του Ν. Ευβοίας αποδεικνύεται ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, κ. Ζερβός με ποσά που αγγίζουν τα 330 χιλιάδες ευρώ!!!
Οι χορηγίες, τα υπέρογκα διαφημιστικά πακέτα αλλά  και οι ακριβοπληρωμένοι υψηλόβαθμοι υπηρεσιακοί παράγοντες είναι τα μόνα που εφαρμόζει και υπερασπίζεται πλέον η πιο αποτυχημένη διοίκηση που πέρασε από την Επιχείρηση.
Την ώρα μάλιστα που ο κ. Ζερβός παρακαλάει για δάνεια και για λεφτά και παράλληλα κινδυνολογεί θρασύτητα με την έλλειψη ρευστότητας, εκείνος προκαλεί με αποφάσεις που δείχνουν ότι δεν τον αγγίζουν οι μνημονιακές πολιτικές δίνοντας τεράστια ποσά όχι για ανάπτυξη και έργα αλλά για τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες.
Η ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ αλλά και οι εξαθλιωμένοι μισθολογικά εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, νιώθουν οργή και θυμό απέναντι στην παρούσα διοίκηση (και για τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγής), η οποία αφενός χαρίζει χιλιάδες ευρώ σε ποδοσφαιρικούς παράγοντες και αφετέρου κόβει αβίαστα και με αναδρομική ισχύ τους μισθούς των εργαζόμενων και επιθυμεί ανοικτά και δημόσια να περιορίσει εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις.
Τα «δωράκια» και οι χορηγίες σε αθλητικούς συλλόγους την εποχή που οι μισθοί μειώνονται, η ανεργία θερίζει και η ακρίβεια αυξάνεται μόνο ως προσβολή μπορεί να χαρακτηρισθεί απέναντι σε όσους υποφέρουν καθημερινά από τους τροικανούς και το ΔΝΤ.
Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι ο αριστερόστροφος «προοδευτικός κ. Αρθούρος, αντί να συνεισφέρει για το καλό της Επιχείρησης, των εργαζομένων της και του κοινωνικού συνόλου φροντίζει να σκορπάει σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους πακτωλό χρημάτων. Μήπως κάποιοι επιτέλους  πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους;
                             
                             Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News