Dei Energy News

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τιμωρήστε όσους υποστηρίζουν τις διχαστικές λογικές διχόνοιας και μιζέριας

Γράφει ο Φώτης Μελέτης

Οι εποχές που ζούμε δεν είναι μόνο δύσκολες και κρίσιμες αλλά και καθοριστικές για τη μελλοντική επιβίωσης μας. Είμαστε σε μια ισορροπία τρόμου με την πτώχευση να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας, την ανέχεια να έχει κτυπήσει και την μεσαία τάξη και τις αυτοκτονίες των πολιτών να έχουν γίνει μία απάνθρωπη πραγματικότητα.
Σε όλα αυτά προστίθεται και η κουβέντα για τον φασισμό, τη Χρυσή Αυγή και τους νέους εθνοφωστήρες, οι οποίοι δεν είναι απλά ένα μύθος αλλά μια πραγματικότητα και είναι γέννημα και θρέμμα των αποτυχημένων πολιτικών που κυβέρνησαν τη πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με συμπλεγματικούς και επικίνδυνους τύπους που έχουν μπερδέψει την αγάπη για την πατρίδα με τον ναζισμό, την διδασκαλία του Χριστού με τον Δία και τον Καιάδα  και να θεωρούν ανδρισμό και ψευτομαγκιά να κτυπούν γυναίκες. 
Ούτε θα ασχοληθώ με τον ιδιότυπο φασισμό των τηλεοπτικών μέσων που βομβαρδίζουν τους έλληνες με δεκάδες ψέματα και τρομοκρατούν τον κόσμο με δραχμές και κούρεμα ομολόγων. 
Για το γεγονός ότι στα σχολεία, τη χρονιά που έφυγε, τα παιδιά δεν είχαν βιβλία και έπεφταν κάτω από την πείνα, ότι χιλιάδες νέοι είναι άνεργοι και υποψήφιοι μετανάστες, ότι η φορολόγηση έχει φτάσει μέχρι και στους άστεγους (!!!), οι εργασιακές σχέσεις εξαφανίσθηκαν  και οι συνταξιούχοι αυτοκτονούν, δεν αποτελεί μέγιστο θέμα αναφοράς και συζήτησης για τον καταλογισμό ευθυνών και απόδοσης τιμωρίας από τους χρυσοκάνθαρους τηλεαστέρες του μνημονίου.
Ο κίνδυνος διχασμού είναι πάλι προ των πυλών και οι γνωστοί τηλεπαπαγάλοι εφαρμόζουν το γνωστό κόλπο παρέα με τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου ώστε να χωρίζουν τον κόσμο σε “δεξιούς” και “αριστερούς”. 
 Βέβαια τα κόμματα συνεχίζουν  να παίρνουν την κρατική επιδότηση και τις θέσεις εξουσίας και από την άλλη σπεύδουν υποκριτικά να καταγγείλουν το δημόσιο τομέα και τους τεμπέληδες υπαλλήλους του ενώ οι ίδιοι και κομματικοί υποτακτικοί τους, ζουν από το “κακό” δημόσιο. Σπέρνουν διχαστικές κορώνες, στοχοποιούν πρόσωπα, εργασιακές ομάδες και προβάλλουν την κομματική τους ιδεολογία με το πρόσχημα να μας σώσουν από το κακό που έρχεται. Το κακό που εκείνοι γέννησαν…

Φίλοι μου μην τσιμπάτε σε διχαστικές λογικές διχόνοιας και μιζέριας. Τα προβλήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας  της ελληνικής κοινωνίας είναι σχεδόν κοινά και αν υπάρχουν ακόμη  σοβαροί, υπεύθυνοι και έντιμοι πολιτικοί μπορούν να δώσουν λύσεις και τότε ο λαός θα τους αγκαλιάσει αρκεί να το πράξουν. 
Το έχουμε πληρώσει ακριβά στον λεγόμενο εμφύλιο πόλεμο  και ακόμα παλιότερα στην επανάσταση του 1821. 
Μην ακολουθείτε τις φωνές του διχασμού των κομματικών επιτελείων αλλά  ακολουθείστε τα δίκαια αιτήματα σας για ανθρώπινη επιβίωση χωρίς πατρώνους και “δεξιοαριστερούς” καθοδηγητές.
Αυτοσεβασμός, αυτογνωσία, αυτοκυριαρχία. Αυτά τα τρία μόνα τους οδηγούν τον άνθρωπο στην παντοδυναμία οπότε η ενότητα των πολιτών ετούτης της χώρας είναι η μοναδική ελπίδα για την αποφυγή της δικής μας ανθρώπινης χρεοκοπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News