Dei Energy News

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ «ΗΓΕΣΙΑΣ» ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έχουμε πολλούς αντιπάλους στον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο να ξιφουλκήσουμε γι αυτό και δεν έχουμε την πολυτέλεια να αντιδικούμε και μάλιστα δημόσια με κανένα σωματείο μέλος μας.
Όμως δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε τον τεράστιο κίνδυνο που γεννά η απίστευτα επιπόλαιη και επικίνδυνη στάση τμήματος της ηγεσίας του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το σύνολο των εργαζομένων της επιχείρησης που μετά τις παλινωδίες της και τα ατελείωτα «είπα – ξείπα» της που την έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα στα μάτια των εργαζομένων προκειμένου να δικαιολογηθεί στα μάτια των μελών της ξαφνικά και ενώ άλλα έλεγε μέχρι προχθές ψάχνει να βρει νέους τρόπους για να εκτεθεί.
Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην τελευταία «εφεύρεση» της (που συγκεκριμένες εφημερίδες ενταγμένες στο σχέδιο διάλυσης και χτυπήματος της ΓΕΝΟΠ έτρεξαν να προβάλουν) δηλαδή την απόφασή της να κάνει μήνυση για τον τρόπο των κρατήσεων!!!
Είναι δικαίωμα του κάθε συλλόγου να κάνει διάφορες ενέργειες. Όμως η «ηγεσία» του Σπάρτακου πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα με τις επιπολαιότητες της και τις σκοπιμότητές της να βάζει σε κίνδυνο τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων και κυρίως των συναδέλφων που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν.
Αν δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που κάνουν είναι λίαν επικίνδυνο για πολλά θέματα και ζητήματα είναι επικίνδυνοι. Εάν το αντιλαμβάνονται ακόμη χειρότερα.
Οι άνεργοι συνάνθρωποί μας και τα εκατομμύρια των εξευτελιστικά αμειβόμενων εργαζομένων απαιτούν σεβασμό.
Οι χαμηλά αμειβόμενοι συνάδελφοι μας επίσης απαιτούν σεβασμό.
Επαναλαμβάνουμε, ο κόσμος έξω πεινάει η Επιχείρηση από τις κομπίνες σε βάρος της καταρρέει κι εμείς … «το επιδοματάκι μας;»

Υ.Γ. Συνειδητά έχουμε αποφύγει να απαντήσουμε σε πολλές από τις προκλήσεις της «ηγεσίας» του Σπάρτακου όμως δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την φράση στην ανακοίνωση τους με ημερομηνία 6/6/2012 «είναι προφανές ότι η συνετή αναβολή της κινητοποίησης …»!!
Κύριοι εκτίθεστε,
Συνετός είναι αυτός που ξέρει τι λέει και τι αποφασίζει ώστε να μην αναγκάζεται να τα μαζεύει άρον - άρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News