Dei Energy News

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΕΔΟΠ-ΔΕΗ:ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ

Ατέλειωτες ουρές των καταναλωτών σχηματίζονται αυτή την εποχή στα πρακτορεία της ΔΕΗ στην εμπορία. Αιτία αποτελούν οι πρώην πελάτες των εταιρειών ENERGA και HELLAS POWER, όπου για να επανέλθουν στον πάροχο ΔΕΗ πρέπει να ακολουθήσουν το διαδικαστικό μέρος, το οποίο στην περίπτωση αυτή γίνεται πιο περίπλοκο εξ’αιτίας της αποπληρωμής του τέλους ακινήτων.
Έτσι, λοιπόν, η μαζική είσοδος των καταναλωτών την τελευταία στιγμή στην εμπορία προκειμένου να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα του παρόχου Η.Ε. φέρνει black-out στους συναδέλφους μας, οι οποίοι αγόγγυστα εργάζονται μέχρι τις 6, ακόμα και 8 το βράδυ.
Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει περίτρανα τον Γολγοθά που τραβούν οι συνάδελφοι της εμπορίας για χρόνια τώρα, εξ’αιτίας της αρρυθμίας που προκαλεί η απελευθέρωση της Η.Ε. αλλά και εξ’αιτίας της έλλειψης προσωπικού.
Ως εκ τούτου, καταγγέλλουμε την κεντρική εξουσία αλλά και τη ΡΑΕ, που επιτρέπουν τέτοια φαινόμενα δηλαδή, να είναι τελευταίο καταφύγιο η ΔΕΗ για τους καταναλωτές και οι αεριτζήδες με τις ανοχές της ίδιας της πολιτείας να τσεπώνουν τα χρήματα των καταναλωτών.
Επίσης, καλούμε την ΔΑΝΠΟ να τρέξει κάθε διαδικασία, ώστε να ενισχυθούν οι συνάδελφοι της εμπορίας από την επιστροφή των συναδέλφων από το ΤΑΥΤΕΚΩ, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και συγχρόνως να δοθεί μία ανάσα στο προσωπικό της εμπορίας. Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, δεσμεύεται εντός των ημερών να προβεί σε κάθε ενέργεια προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους.

Υ.Γ. Με προηγούμενη ανακοίνωσή μας, είχαμε αναφέρει ότι όσοι συνάδελφοι εργάζονται πέραν του ωραρίου θα αμείβονται υπερωριακώς, αφού αυτό αποτελεί δέσμευση της διοίκησης. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό τηρείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News