Dei Energy News

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ένας τραπεζίτης, ένας πολιτικός και ένας… πρώην, για τη ΔΕΗ

Ακούγονται πολλά ονόματα για την περίπτωση της ΔΕΗ έστω και εάν επισήμως δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για αντικατάσταση του Α. Ζερβού (ο οποίος έχει μείνει χωρίς κοματικά ερείσματα). 
Εκείνο που θα πρέπει να ξέρετε πάντως είναι ότι η απόφαση δε θα ληφθεί από το ενεργειακό ή το οικονομικό επιτελείο αλλά σε κεντρικό επίπεδο από το Μαξίμου σε συνεργασία με τους κυβερνητικούς εταίρους. Υπό αυτό το πρίσμα «διυλίζουμε» και τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και θέλουν μια σειρά από ονόματα να παίζουν για την «ηλεκτρική καρέκλα» της ΔΕΗ.
 Όπως αυτό του τραπεζίτη Γ. Τανισκίδη πρώην διευθύνοντος σύμβουλου της Millenium. Εμείς να σας πούμε για τον Γ. Τανισκίδη, ότι στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος όχι με τη Νέα Δημοκρατία ή με το ΠΑΣΟΚ αλλά με τη Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου.
 Για τον πολιτικό που έχει ακουστεί, το Γ. Παπαθανασίου, μαθαίνω ότι δεν έχει δεχθεί καμία κρούση είτε για τον ΟΠΑΠ είτε για τη ΔΕΗ. Τέλος για τον Τάκη Αθανασόπουλο, τον πρώην επικεφαλής της ΔΕΗ, εκείνο που πληροφορούμαι είναι ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό θέμα να επιστρέψει στα παλιά λημέρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News