Dei Energy News

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Προπληρωμένη ηλεκτροκάρτα αντί λογαριασμών ΔΕΗ

Γράφει ο Ιωάννης Δέμος
Στο παρασκήνιο της «σφαγής» των Ελλήνων παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας προβάλλει άλλο ένα πείραμα εις βάρος της χώρας και των πολιτών και κρυφές συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Γερμανικών συμφερόντων πρόγραμμα «Ήλιος», που προβλέπει την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών ισχύος περίπου 10GW σε 210.000 στρέμματα παραχωρούμενης Ελληνικής γης, ίσως κρύβει και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις για τους Έλληνες καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας , είτε λόγω της δυσκολιών μεταφοράς της παραγόμενης ενέργειας από την Ελλάδα στην Γερμανία, είτε γιατί υπάρχει και δεύτερη δέσμευση πιθανότατα με την Siemens. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η «Ελληνική» Κυβέρνηση έκλεισε και νέα -κάτω από το τραπέζι- συμφωνία, η οποία θέλει τους Έλληνες καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, να υποστούν τις συνέπειες και ενός άλλου πειράματος: Από το 2015-16 θα εφαρμοστεί η προπληρωμένη κάρτα ρεύματος, με παράλληλη κατάργηση της έκδοσης λογαριασμών όπως τους ξέρουμε σήμερα.


Αν έχεις χρήματα να αγοράσεις «ηλεκτροκάρτα» θα έχεις ρεύμα! Αν όχι θα γυρίζεις πίσω στην εποχή των σπηλαίων.


Η παραπάνω αντικοινωνική προοπτική είναι το δώρο της «Ελληνικής» υποτρόϊκας (ΝΔ-ΠΑΣοΚ-ΔΗΜΑΡ) προς τους ιδιώτες αγοραστές της ΔΕΗ.


Αυτή η εξέλιξη ισχυροποιεί τις υπόνοιες ότι αντίστοιχη κάρτα θα εφαρμοστεί και για την κατανάλωση νερού.


Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν τα παραπάνω είναι γνωστά στους βουλευτές μας!


Ή θα τους πιάσουμε και πάλι …αδιάβαστους. Ας μην ξεχνούν ότι και αυτές τις «εγκληματικές» εξελίξεις θα τις βιώσουν και τα δικά τους παιδιά.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3370.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News