Dei Energy News

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Το Πρωτοδικείο Κοζάνης ακυρώνει τη συμμετοχή των 7 από τους 17 αντιπροσώπους της «Ένωσης» στο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ!

Το Πρωτοδικείο Κοζάνης ακυρώνει τη συμμετοχή των 7 από τους 17 αντιπροσώπους της «Ένωσης ΔΕΗ» στο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ το οποίο ξεκινάει την Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia! Η ακύρωση γίνεται έπειτα από προσφυγή που κατέθεσε το Σωματείο ΔΕΗ «Σπάρτακος», θέμα το οποίο ανέδειξε χθες το kozanimedia.

Πλέον η συμμετοχή των 7 από τους 17 αντιπροσώπους της «Ένωσης ΔΕΗ» στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ έχει ήδη ακυρωθεί από το Πρωτοδικείο λόγω λαθών που έγιναν, ενώ υπάρχει και θέμα με τους υπόλοιπους 10 αντιπροσώπους της «Ένωσης» στο συνέδριο, γεγονός το οποίο θα απασχολήσει τις επόμενες ημέρες.


Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο «Σπάρτακος» θα καταθέσει «ασφαλιστικά» μέτρα για υπόλοιπους 10 αντιπροσώπους της «Ένωσης» στο συνέδριο!


Να σημειωθεί, τέλος, ότι η τακτική δικάσιμος για τους διπλοψηφισάντες και για αυτούς που υποστηρίζει ο «Σπάρτακος» ότι δεν είχαν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Δεκέμβριο.



Σκληρή κόντρα και αλληλοκατηγορίες ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ- ΕΝΩΣΗΣ με φόντο τις εκλογές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
 Συνέχεια στο θέμα που προέκυψε χθες, μετά τις καταγγελίες του Προέδρου του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ», Γιώργου Αδαμίδη, για παρατυπίες στις εκλογές του σωματείου «ΕΝΩΣΗ» και την εκλογή των αντιπροσώπων στη ΓΕΝΟΠ, δόθηκε σήμερα μέσα από τη συχνότητα του veto fm.
Ο Πρόεδρος του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ», σημείωσε πως περίπου 245 άτομα τα οποία ψήφισαν στις εκλογές της «ΕΝΩΣΗΣ» δεν είχαν δικαίωμα εκλογής αντιπροσώπων στη ΓΕΝΟΠ, καθώς πριν από λίγους μήνες είχαν ψηφίσει για τον ίδιο λόγο στις εκλογές του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» ενώ αναφέρθηκε και σε συνταξιούχους που δεν είχαν καν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, όπως υποστήριξε.
Απαντώντας στις συγκεκριμένες καταγγελίες, ο Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΝΩΣΗ», Κώστας Θεοχάρης, είπε με νόημα πως «αυτά που κάνανε τη δεκαετία του ‘90 κάποιοι ας μη τα χρεώνουν σε εμάς», τονίζοντας πως όλα έγιναν με νόμιμες διαδικασίες κάτι που όπως είπε θα αποδειχτεί στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ.
Ο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» έχει ζητήσει τη προσβολή της εκλογικής διαδικασίας στο σωματείο «ΕΝΩΣΗ», με τα στελέχη της «ΕΝΩΣΗΣ» να χαρακτηρίζουν απαράδεκτη αυτή την ενέργεια μεταξύ συνδικάτων.
Το συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ξεκινάει την Κυριακή το απόγευμα και ολοκληρώνεται την Τρίτη, με εφτά(7) συνδυασμούς να έχουν καταθέσει ψηφοδέλτια, ενώ δεν είναι σίγουρο πως όλοι θα φτάσουν μέχρι την εκλογική διαδικασία.


http://kozanimedia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News