Dei Energy News

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ικανοποίηση στη ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ και δυσαρέσκεια στους διασπαστές...

Ικανοποίηση κυριαρχεί  στα στελέχη της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ(Α.Καρράς) από το γεγονός ότι κράτησαν τις δυνάμες τους και παρέμειναν η δεύτερη δύναμη με διαφορά ενός μόνο συμβούλου από το Ν. Φωτόπουλο παρά το διασπαστικό ψηφοδέλτιο που κατέβασε ο Κώστας Κατσαρός.
Πολλοί σύνεδροι που υποστήριξαν τον Κ. Κατσαρό είναι δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα και χρεώνουν στο Γεν. Γραμματέα της ΓΕΝΟΠ, την ανοχή που έδειξε στην εμπλοκή συνταξιούχων συνδικαλιστών από τον "Σπάρτακο" και τον "ΠΑΣΥΠ" στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου και παράλληλα στο σαμποτάρισμα που έκαναν οι ίδιοι ώστε να μην ενωθούν τα δύο "γαλάζια ψηφοδέλτια" αλλά και στην παράδοση της καθοδήγηση της παράταξής του, από συνδικαλιστές περιορισμένης δυναμικής.
Πάντως όπως διαρρέουν πολλά κορυφαία στελέχη της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ υποστηρίζουν ότι δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η κόντρα με σε όσους δακίτες συμμετείχαν με την παράταξη του Κατσαρού που τους στέρησε την πρώτη θέση αλλά είναι έξαλλοι μόνο με δύο -τρία πρόσωπα που παρέσυραν και ξεγέλασαν ολόκληρους συλλόγους στη λογική της διάσπασης και των προσωπικών διαφορών.
Μοναδική ελπίδα πλέον για τον Κ. Κατσαρό  για να παραμείνει Γραμματέας στην Ομοσπονδία(κάτι που μαθαίνουμε πως το θέλει διακαώς) είναι να συνεργαστεί για την εκλογή Προεδρείου με τη παράταξη του Ν. Φωτόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News