Dei Energy News

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ



Οι εκλογικές διαδικασίες για τα Όργανα διοίκησης της Ομοσπονδίας  ανέδειξαν την ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με επικεφαλής τον Αντώνη Καρρά σε πρωταγωνίστρια δύναμη.
Οι σύνεδροι της Ομοσπονδίας έδειξαν ότι θέλουν να εμπιστεύονται τη δυναμική αλλά και σοβαρή παράταξη και τον ανεξάρτητο συνδικαλιστικό και πολιτικό της λόγο.
Τα ψεύτικα διλήμματα και οι προσωπικές διαδρομές δεν παρέσυραν τον κύριο όγκο των Δακιτών συνέδρων.
Οι εργαζόμενοι απέδειξαν ότι έχουν κρίση και στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους την ενότητα στη ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ καταψηφίζοντας τις διασπαστικές κινήσεις.
Ταυτόχρονα έστειλαν ένα σαφές μήνυμα, ότι η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ θα πρέπει να ενισχύσει τις προσπάθειες της για την αποτελεσματικότερη λύση των προβλημάτων και την διεκδίκηση ανάκτησης των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας.
Η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της κατάρρευσης, των εργασιακών και ασφαλιστικών της δικαιωμάτων θα υπηρετήσει δυναμικά, την ουσία των προβλημάτων των συναδέλφων σε κάθε εργασιακό και ασφαλιστικό τομέα.
Η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ευχαριστεί όλους τους σύνεδρους για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχεται να είναι καλύτερη την επόμενη μέρα.
                             
                        Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ-KHE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News