Dei Energy News

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ραχήλ Μακρή:Mε την υπογραφή των Γ. Κασαπίδη, Μ. Παπαδόπουλου και Π. Κουκουλόπουλου και με πλειοψηφία μόνο δύο ψήφων υπερψηφίστηκε το ξεπούλημα της ΔΕΗ

makri
Χωρίς αιδώ, τρεις εκπρόσωποι του Νομού Κοζάνης, Κασαπίδης, Παπαδόπουλος, Κουκουλόπουλος στο κοινοβούλιο συνυπέγραψαν με την ψήφο τους την καταδίκη της περιοχής, την υποτίμηση των μισθών και των συντάξεων, των εργασιακών δικαιωμάτων αλλά και την καταπάτηση των δικαίων του τόπου μας, που τόσα πολλά έχει προσφέρει στη χώρα. Τα ψέμματα και οι υποσχέσεις τελείωσαν.

Ο δημόσιος κοινωφελής χαρακτήρας της ΔΕΗ αποτελεί πλέον παρελθόν. Από σήμερα με την ψήφο των κυβερνητικών Βουλευτών κ.κ. Κασαπίδη, Παπαδόπουλου και Κουκουλόπουλου ξεκινά η αρχή
του ξεπουλήματος μιας επιχείρησης που αποτελεί τον βασικό μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας αλλά και ολόκληρης της χώρας. Η υπερψήφιση του άρθρου για τις αποκρατικοποιήσεις όλων των ΔΕΚΟ, συμπεριλαμβανομένης και της ΔΕΗ, θα δημιουργήσει τραγικές συνθήκες για τους εργαζομένους, καθώς σε συνδυασμό με την διάλυση των εργασιακών σχέσεων θα οδηγήσει σε απόγνωση την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει τα «φώτα» στα ελληνικά νοικοκυριά.

Στην υπερψήφιση του επαίσχυντου αυτού νόμου, καθοριστικός ήταν ο ρόλος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος με την αποχώρησή του από την αίθουσα στην οποία διεξάγονταν η ψηφοφορία διευκόλυνε τον σχηματισμό οριακής πλειοψηφίας. Έτσι με πλειοψηφία δύο μόνο ψήφων πέρασε το επίμαχο άρθρο 2 με το οποίο εκποιείται η δημόσια περιουσία και υποθηκεύεται το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας..

Ως Βουλευτής Κοζάνης, καταγγέλλω τις ενέργειες της κυβέρνησης και την στάση εθνικής μειοδοσίας έναντι της Δημόσιας περιουσίας και του Εθνικού συμφέροντος και δηλώνω ότι θα εξακολουθήσω να αντιστέκομαι μαζί με τους εργαζόμενους στην ΔΕΗ και τους κατοίκους της περιοχής μας στην εκτέλεση του ανοσιουργήματος που συντελέστηκε σήμερα σε βάρος των συμπολιτών μου, των εργαζομένων και γενικότερα του Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News