Dei Energy News

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ελλείψεις προσωπικού αναφέρουν οι εργαζόμενοι στον ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΙΛΩΤΑ

 Για ελλείψεις προσωπικού στον ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΙΛΩΤΑ οι οποίες έχουν οδηγήσει σε ατυχήματα λόγω της εντατικοποίησης της εργασίας κάνει λόγο το ΣΩ.Π. ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ σε ανακοίνωσή του. Αναλυτικά το σωματείο αναφέρει:
 «Η μεγάλη έλλειψη προσωπικού, οδηγεί στην εντατικοποίηση της εργασίας με αποτέλεσμα τα συχνά και σοβαρά ατυχήματα. Στον ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΙΛΩΤΑ εξ΄ αιτίας αυτών ακριβώς των λόγων συνάδελφός μας σε σοβαρό εργατικό ατύχημα έχασε τα δάχτυλά του… Συνέβη λίγες μέρες μετά το έμφραγμα συναδέλφου στη ίδια θέση εργασίας.
 Η κατάσταση είναι δραματική.
 Η συνεχής τρομοκρατία με τα ασφαλιστικά δικαιώματα σπρώχνει τους συναδέλφους στη σύνταξη εντείνοντας το ήδη μεγάλο πρόβλημα. Η ανασφάλεια του προσωπικού, λόγω της πώλησης του ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΙΛΩΤΑ και των γενικότερων προβλημάτων, οδηγεί τους συναδέλφους σε απόγνωση. Καλούμε την διοίκηση της ΔΕΗ, την κυβέρνηση και κάθε υπεύθυνο, να προχωρήσουν άμεσα στην επίλυση του ζητήματος της έλλειψης προσωπικού πριν τα αποτελέσματα είναι πιο τραγικά.
Εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους, να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται, χωρίς καμία έκπτωση γιατί τίποτα δεν αξίζει περισσότερο απ΄ την ανθρώπινη ζωή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News