Dei Energy News

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Eργολάβος της ΔΕΗ τον έδειρε και μετά του έκοψε το ρεύμα!!!

Όλα ξεκίνησαν όταν σήμερα το πρωί εμφανίστηκε σε γειτονιά, στο Χαϊδάρι,υπάλληλος εργολάβου τής ΔΕΗ, με εντολή να κόψει το ρεύμα σε 4 καταστήματα που είχαν απλήρωτους λογαριασμούς....

Στο πρώτο που απευθύνθηκε του είπαν ότι έχουν ήδη εξοφλήσει το χρέος, αλλά αυτός επέμεινε με ύφος να μπει μέσα για να διακόψει τη σύνδεση. Στις αντιρρήσεις του πολίτη αντέδρασε πολύ επιθετικά και, όπως λένε οι παριστάμενοι, τον κλώτσησε!
Ο καταστηματάρχης κλειδώθηκε στο μαγαζί του, ενώ ο "άγριος εντολοδόχος της ΔΕΗ" απ' έξω τον έβριζε επί 2Ο λεπτά και τον απειλούσε ότι θα τον κάνει ρεζίλι σε όλους.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε άλλο κατάστημα. Εκεί τού εξήγησαν ότι την εκκρεμότητα με τη ΔΕΗ έχει η 95χρονη ιδιοκτήτρια του ακινήτου που μένει στην επαρχία και ότι οι ίδιοι ανέλαβαν να προχωρήσουν κάποια γραφειοκρατικά θέματα που εκκρεμούσαν και πράγματι ετοίμασαν τα χαρτιά που απαιτούνται για την εξόφληση του χαρατσιού, παρόλο που δεν είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι.
Παρά το ότι του επέδειξαν όλα τα έγγραφα, ο "άγριος εντολοδόχος" επέμεινε να κόψει το ρεύμα και τελικά ήρθε στα χέρια με τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, τον οποίο γρονθοκόπησε, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.
Ο παθών διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά.
"Προσπαθήσαμε να τού εξηγήσουμε πώς έχει η κατάσταση με το μαγαζί μας, αλλά δεν ήθελε να ακούσει τίποτε. Είχε από την αρχή προκλητικό ύφος και θέλησε με τραμπουκισμό να επιβάλει το νόμο του", αναφέρει ο γιος του θύματος και συνεχίζει: "Μάς έλεγε ότι είναι άνθρωπος της νύχτας και ότι δεν κωλώνει! Τελικά χτύπησε τον πατέρα μου στο κεφάλι και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Δεν έχω ούτε το κατοστάρικο για τη μήνυση, το χαράτσι του ιδιοκτήτη να πληρώσω;"


πηγή: xaidarisimera.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News