Dei Energy News

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Aλέκα Παπαρήγα: «Δεν πλήρωσα το "χαράτσι", διότι σε αυτό καλέσαμε το λαό»


«Δεν πλήρωσα το "χαράτσι", διότι σε αυτό καλέσαμε το λαό», είπε η Αλέκα Παπαρήγα, προτρέποντας τους πολίτες να αντιδράσουν και στη μεταφορά τους τέλους στην εφορία.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας στον Alpha 989 χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρέμβαση Στουρνάρα.«Καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή την παρέμβαση του κου Στουρνάρα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «το χρέος που δεν το δημιούργησε ο λαός, δεν μπορεί να το πληρώνει ο λαός. Σε περίοδο κρίσης να μη θεωρούν οι εργάτες και οι υπάλληλοι δικό τους το πρόβλημα του Στουρνάρα ή του Σαμαρά».

Η κα Παπαρήγα υποστήριξε πως «οι καπιταλιστές, που έχουν εξασφαλίσει και τα εγγόνια τους, προτιμούν να στηρίζουν αυτό το σύστημα» ενώ πρόσθεσε «βάζουμε το ζήτημα της κρίσης που είναι στο DNΑ το καπιταλιστικού συστήματος. Λέμε στον πολίτη να παλέψει. Δεν μπορείς να χτυπάς το πολιτικό προσωπικό του συστήματος αλλά η πάλη να είναι ενάντια στο σύστημα».

Τέλος, η κα Παπαρήγα για το επικοινωνιακό έλλειμμα του ΚΚΕ τόνισε πώς «το επικοινωνιακό που δεν αρέσει είναι ότι είμαστε εναντίον του καπιταλιστικού συστήματος».

Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News