Dei Energy News

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Καμμένος: Μαφιόζοι έστησαν σχέδιο αποστασίας με βουλευτές-καβάντζα για τον Σαμαρά

Απάντηση σε όσα λέγονται περί οικονομικής υποστήριξης από τον Γιώργο Βουλγαράκη προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έδωσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος λέγοντας ότι υπάρχει σχέδιο αποστασίας από τους ΑΝΕΛ με στόχο να υπάρχουν βουλευτές-καβάντζα για να ψηφίζονται τα νομοσχέδια στη Βουλή όταν δεν υπάρχει η πλειοψηφία των 151.
«Δεν πήραμε λεφτά από κανέναν» είπε ο κ. Καμμένος στην πρωϊνή εκπομπή στο ΣΚΑΪ και επανέλαβε πολλές φορές ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Αντίθετα είπε το κόμμα ζήτησε δάνειο και αυτός είναι ο λόγος που καθυστέρησε το συνέδριο του.
«Πρόκειται για μαφιόζους που έστησαν ιστορία αποστασίας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος για τα στελέχη του κόμματός του που αποχωρούν. Υποστήριξε ότι το σχέδιο προβλέπει «βουλευτές-καβάντζα» για να υπάρξει κυβερνητική πλειοψηφία 151 βουλευτών στην Βουλή.
«Και όποτε λαβωθεί ο Σαμαράς που έχει 150 βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ, να έχουν καβάντζα για να περάσουν νόμους».
Αναφερόμενος στον κ.Κουράκο και τις καταγγελίες του για χρηματοδότηση των ΑΝΕΛ από τον Γ. Βουλγαράκη είπε: «Έπεσα από τα σύννεφα, γιατί ο Κουράκος με έγλυφε επί μία ώρα και μετά πήγε στην τηλεόραση και είπε αυτά τα πράγματα. Ο κ.Κουράκος είναι και Μανιάτης. Εγω αλλιώς ξέρω τους Μανιάτες. Είναι μαφιόζοι, έχουν στήσει επιχείρηση αποστασίας».
Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι το τηλεφώνημα Βουλγαράκη πιθανόν να έγινε στους κυρίους Κουράκο και Ζώη αλλά δεν υπάρχει καμία σχέση του πρώην υπουργού με χρηματοδότηση των ΑΝΕΛ: «Εδώ τον Βουλγαράκη τον παραπέμπουμε για τον Πόθεν Έσχες» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο κ.Καμμένος μίλησε για μελλοντική δημιουργία ενός μεγάλου κόμματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Εξηγώντας τι εννοεί όταν λέει για Μαφία και «καβάντζα» ο κ.Καμμένος είπε: «Προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν θύλακα, που μπορεί να το ονομάσουν και κόμμα, και πριν τις επόμενες εκλογές θα καταργήσουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, θα διαγράψουν τα χρέη τους στις τράπεζες και αυτούς τους βουλευτές που κάνουν την ρεζέρβα του συστήματος θα τους εντάξουν μέσα».
«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει στη Βουλή, το σύστημα πεθαίνει. Η Νέα Δημοκρατία θα πέσει κάτω από το 10%» προέβλεψε ο κ.Καμμένος και επιτέθηκε στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Πόπη Τσαπανίδου, λέγοντας ότι στην χτεσινή εκπομπή έγραφαν ότι «πέντε βουλευτές έφυγαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Πηγή:  | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News