Dei Energy News

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: Συγκρουστήκαμε για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία παρά τα προβλήματα που προσπαθούν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα να μας δημιουργήσουν.
Τα δύσκολα δεν τελείωσαν, το κίνημα μας θα δεχθεί και άλλα χτυπήματα.
Το κίνημα μας γεννήθηκε από τον απλό κόσμο για να υπηρετήσει τον απλό πολίτη.
Κάποιοι ήθελαν να υπηρετήσουν τον εαυτό τους και τα συμφέροντα. Δεν ήθελαν τη σύγκρουση με το κατεστημένο. Δεν έχουν καμία θέση στο κίνημα μας.
Έξι μήνες ενεργού παρουσίας μας στο κοινοβούλιο ασκήσαμε ισχυρή και σοβαρή αντιπολίτευση χωρίς φόβο και διαπλοκή, φέρνοντας την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση.
Θα συνεχίσουμε γιατί πιστεύουμε στις αρχές και τα ιδανικά μας
Γιατί οφείλουμε να προστατεύσουμε την πατρίδα μας από τους προδότες, από αυτούς που ξεδιάντροπα ξεπουλούν την από τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά.
Γιατί στηρίζουμε τον αρχηγό μας τον Πάνο Καμμένο
Έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να πει αλήθειες, που δεν φοβάται να συγκρουστεί.
Δεν είναι εύκολο να τα βάλεις με ανθρώπους που τους στηρίζει η διαφθορά και η διαπλοκή
Και όμως οι Βουλευτές ,οι στρατιώτες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το κάνουν.

Γιατί έχουμε θέσεις, απόψεις, προτάσεις και λύσεις για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο
Γιατί η συγκυβέρνηση έχει προσκυνήσει και το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκάθαρες θέσεις. Είμαστε οι μόνοι που διατυπώνουμε ξεκάθαρες και ντόμπρες θέσεις για τα Εθνικά θέματα, τη λαθρομετανάστευση και την οικονομία.
Είμαστε οι μόνοι σταθεροί στις θέσεις μας για τις οποίες μας δικαιώνουν τα γεγονότα.
Είμαστε οι μόνοι που τοποθετηθήκαμε και θα τοποθετούμαστε με ουσιαστικό πολιτικό λόγο και προτάσεις για θέματα που άλλοι φοβούνται καν να αγγίξουν ή μάλλον δεν τους επιτρέπουν να αγγίξουν όπως η ανακήρυξη της ΑΟΖ και προστασία του ορυκτού μας πλούτου.

Θα προστατεύσουμε τον πλούτο της χώρας και δεν θα αφήσουμε την ώρα που οι γείτονές μας πραγματοποιούν έρευνες εξόρυξης υδρογονανθράκων τα δικά μας χωρικά ύδατα , την ώρα που έχουν Υπουργείο Ορυκτού Πλούτου και ενέργειας, να αποδομούν το ΥΠΕΚΑ και να το διαλύουν. Τους προειδοποιούμε δεν θα τους αφήσουμε. Ο ορυκτός πλούτος ανήκει στου Ελληνες πολίτες.

Από την πρώτη στιγμή τα βάλαμε με συμφέροντα, προσωπικά ήμουν η πρώτη που τα έβαλα με μεγαλοεπιχειρηματίες που δεν πλήρωναν τις υποχρεώσεις τους
Θίξαμε το θέμα της λαθρεμπορίας καυσίμων και ανοίξαμε το θέμα του επιδόματος θέρμανσης
Συγκρουστήκαμε για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ και της ΔΕΠΑ όπου οι μνηστήρες της για την εξαγορά της χρωστούν παραπάνω από ότι αξίζει, όπως αποκαλύφθηκε από τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Θέσαμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της στο θέμα της αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ

Καταγγείλαμε μαζί με τον Τέρενς Κουίκ την επίσκεψη του περιβόητου πλέον Φούχτελ στη Δυτική Μακεδονία τις πρώτες ημέρες της κυβέρνησης και επιβεβαιωθήκαμε...
Η σημερινή συνδιάσκεψη αποδεικνύει ότι είμαστε πολλοί και ανεξάρτητοι. Ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μάχες σε όλα τα επίπεδα
Είμαστε αποφασισμένοι να οργώσουμε όλη την Ελλάδα. Ήδη έχουμε κάνει περιοδείες σε Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Καβάλα.
Θα συνεχίσουμε με σθένος και πυγμή για το καλό της πατρίδας μας.
Θα προστατεύσουμε τους Ελληνες πολίτες που δέχονται την επίθεση από την νέα τάξη πραγμάτων, τους πολίτες που δεν τα τρώγανε μαζί τους, γιατί δεν ήταν αυτοί που υπέγραφαν φαρδιά πλατιά τι συμβάσεις για τα υποβρύχια, για τα 20δις δρχ που έδωσαν στους γείτονές μας όταν Ιταλοί και Τούρκοι εξασφάλιζαν για την δική τους βοήθεια ανταλλάγματα ζωτικής εθνικής σημασίας για την χώρα.
Θα μεταφέρουμε τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά του κινήματος σε όλη την πατρίδα
Όπου υπάρχει Ελληνισμός
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Και μάλιστα ανηφορικό, δύσκολο, επώδυνο, επικίνδυνο όμως υποχρεωτικό
Γιατί έχουμε ιερή υποχρέωση και καθήκον να παραδώσουμε αυτή τη χώρα ελεύθερη και περήφανη στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News