Dei Energy News

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση: Εξοντώνετε τα νοικοκυριά, τους κάνετε «ηλεκτροσόκ»

Mε αφορμή τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ ξέσπασε νέα κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ με τον εκπρόσωπο Τύπου της Κουμουνδούρου, Πάνο Σκουρλέτη να κάνει λόγο για «ηλεκτροσόκ που εξοντώνει κυριολεκτικά νοικοκυριά, επιχειρήσεις και τον αγροτικό κόσμο».
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στις 20/12, σύμφωνα με την οποία ισχυριζόταν ότι «δεν θα γίνουν αυξήσεις πριν τον ερχόμενο Ιούνιο» και ότι αυτές «θα είναι πολύ μικρότερες από αυτές που προεξοφλεί», απαντώντας σε δήλωσή μου για τις δραματικές επιπτώσεις που θα έχει μια αύξηση της τιμής του ρεύματος στην ελληνική κοινωνία;
Τελικά, τονίζει ο κ. Σκουρλέτης, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και προσθέτει ότι «δεν μας εκπλήσσει βέβαια γατί είναι γνωστό πλέον πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει υποκαταστήσει τον πολιτικό του λόγο με ψεύδη, επιθέσεις και ανευθυνότητες».
Ο Σ. Κεδίκογλου απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Π. Σκουρλέτη, δήλωσε:
«Το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ και οι προσωπικές στοχοποιήσεις των πολιτικών του αντιπάλων έχουν σταματήσει πια να μας εκπλήσσουν. Είναι απορίας άξιον πάντως γιατί τούς είναι τόσο δύσκολο να αποκηρύξουν κάθε μορφή βίας».

Πηγή:| iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News