Dei Energy News

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

"Η επιχείρηση «νόμος και τάξη» έχει στόχο συνολικά τους εργαζόμενους"

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΗστηρίζεται από το ΠΑΜΕ 
 Συνάδελφοι
Η τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) κάνοντας επίδειξη αυταρχισμού και αλαζονείας, χρησιμοποιώντας την κρατική βία προχώρησε σε επιστράτευση των εργαζόμενων στο μετρό, κατέλαβε μετα ΜΑΤ το αμαξοστάσιο.
Χρησιμοποιεί τους κατασταλτικούς μηχανισμούς προκειμένου να καταστείλει τους αγώνες των εργαζόμενων, για να επιβάλει την βάρβαρη πολιτική της που μειώνει τους μισθούς επιβάλει χαράτσια, πετσοκόβει δικαιώματα
Η επιχείρηση «νόμος και τάξη» έχει στόχο συνολικά τους εργαζόμενους. Τα μέτρα που παίρνει σήμερα ενάντια στους απεργούς του μετρό τα πήρε χθες ενάντια στους απεργούς της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ, απειλεί να τα πάρει ενάντια σε κάθε εργαζόμενο που αντιστέκεται.
Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ έχουν πείρα. Στην επίθεση που σχεδιάζουν ανάμεσα στα άλλα περιλαμβάνονται μέτρα όπως.
  • Το σχέδιο για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ( Πλήρης διαχωρισμός Μεταφοράς και Διανομής, δημιουργία μικρής ΔΕΗ, παραπέρα μετοχοποίηση σε ότι θα έχει απομείνει)
  • Νέες μειώσεις στους μισθούς ανάλογες με αυτές που προωθούν στις συγκοινωνίες
  • Πετσόκομμα όποιων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν μείνει κάνοντας αρχή μέσα από το σχέδιο για την (αναμόρφωση των επιδομάτων)
Η επίθεση αυτή σε συνδυασμό με την φοροληστεία που εφαρμόζουν, τα χαράτσια, την καρατόμηση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων θα κάνουν την ζωή μας κόλαση.
Είναι σίγουρο ότι για να κάμψουν τουςαγώνες ,θα χρησιμοποιήσουν τα ίδια σαθρά επιχειρήματα για ρετιρέ και προνομιούχους, την συκοφαντία,τις απειλές θα πάρουντα ίδια αντιδραστικά μέτρα.
Οι εργαζόμενοι σαν μια γροθιά πρέπει να απαντήσουν στην βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης, με μαζική οργάνωση, απειθαρχία στα αντιλαϊκά μέτρα και την καταστολή.
 
Τώρα να δυναμώσει η αλληλεγγύη και να απαιτήσουμε την άρση της επιστράτευσης
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News