Dei Energy News

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Καταγγελίες Αδαμίδη για αποφάσεις που παίρνουν αναπληρωματικοί και για μη συμμετοχή μελών του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ στις απεργίες

Από το http://kozanimedia.gr

Τη διαφωνία του και παράλληλα τον προβληματισμό του για την προκήρυξη της απεργίας από τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ την Πέμπτη εξέφρασε σήμερα το πρωί στο VETO FM, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», Γιώργος Αδαμίδης.
Ο κ. Αδαμίδης τόνισε ξεκάθαρα πως διαφωνεί με τη λογική της συγκεκριμένης απεργίας, αλλά θεσμικά οφείλει και θα το κάνει, όπως είπε, να καλέσει τους συναδέλφους του να συμμετέχουν. «Εμείς συμμετέχουμε συνέχεια ακόμα και αν διαφωνούμε. Να μας απαντήσει ο κ. Φωτόπουλος τι κάνει με τα μέλη του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ που αποφασίζουν για απεργία και πάνε στη δουλειά», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του προκαλώντας κυριολεκτικά αίσθηση.
Λίγο αργότερα μάλιστα υποστήριξε πως την απεργία της Πέμπτης αποφάσισαν 14 άνθρωποι στη ΓΕΝΟΠ με πολλούς από αυτούς να μην είναι καν μέλη του Δ.Σ. «Έχει μια λογική ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας να καλεί τα 3α και 4α αναπληρωματικά μέλη εφόσον λείπουν οι τακτικοί, κάτι που φυσικά είναι παράνομο…».
Ο Πρόεδρος του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» αναφερόμενος στο τρόπο με τον οποίο προκηρύσσονται οι απεργίες στη ΓΕΝΟΠ η συμμετοχή σε αυτές «θυμίζουν ποσοστά νικοτίνης» και ουσιαστικά κάλεσε τον Νίκο Φωτόπουλο να παραιτηθεί: «Αν ήμουν Πρόεδρος στη ΓΕΝΟΠ σίγουρα θα το είχα κάνει με τέτοιες συμμετοχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News