Dei Energy News

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Παραιτήθηκε από το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ η ξαδέρφη του Γ. Παπακωνσταντίνου

Την παραίτησή της από το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ υπέβαλε πριν από λίγο η δικηγόρος Ελένη Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφη του Γ. Παπακωνσταντίνου, το όνομα της οποίας, όπως και του συζύγου της Συμεών Σικιαρίδη, είχε αφαιρεθεί, κατά τους οικονομικούς εισαγγελείς, από την λίστα Λαγκάρντ.

Η κυρία Ελένη Παπακωνσταντίνου ήταν μέλος του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων στο Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας και παραιτήθηκε μετά το σάλο που ξέσπασε από την Παρασκευή όταν αποκαλύφθηκε η αφαίρεση του ονόματός της και η επακόλουθη παραπομπή του πρώην υπουργού και εξαδέλφου της σε επιτροπή της Βουλής για προκαταρκτική εξέταση με τις κατηγορίες της νόθευσης εγγράφου.
« Τα χρήματα στο λογαριασμό μου στον τράπεζα HSBC είναι προϊόν νόμιμων εισοδημάτων» υπογράμμισε η κυρία Παπακωνσταντίνου.
«Είναι αστήρικτη η δημόσια μνεία του ονόματός μου και είναι γνωστή η επαγγελματική μου πορεία. Ωστόσο υποβάλλω την παραίτηση μου από το συμβούλιο εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να μην δημιουργήσω προβλήματα στη λειτουργία του Ταμείου» τονίζει η κυρία Παπακωνσταντίνου για την παραίτησή της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News