Dei Energy News

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Και όμως είναι τόσο μικροί.. Τόσο αστείοι.. Τόσο λίγοι.. Τόσο απογοητευτικοί


http://www.toxwni.gr
  Γράφει ο
Mάνος Κακλαμάνος

Είναι μικροί, πολύ μικροί για να κυβερνούν την Ελλάδα. Είναι αστείοι, πολύ αστείοι για να μας πείσουν ότι ο Βενιζέλος, που έκρυβε τη λίστα για μήνες, είναι αθώος. Είναι τρομερά λίγοι. που θέλουν να μας πείσουν ότι όποιος μιλά για ευθύνες του Βενιζέλου θέλει την αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος, άρα εκπροσωπεί το lobby της δραχμής!!!  

Αυτοί μας κυβερνούν. Και συνεχίζουν να μας κυβερνούν με την ίδια και απαράλλακτη λογική. «Ο κόσμος είναι ένα βόδι που ξεχνάει». 
Αυτό πιστεύουν για εμάς. Έτσι μας αντιμετωπίζουν. Και εμείς έχουμε βαλθεί να τους το αποδεικνύουμε συνεχώς. Ότι όντως είμαστε -δυστυχώς- ένα βόδι που κοιμάται όρθιο (για να τους κρατάμε ακόμη στο Κοινοβούλιο). Που θα πάει όμως. ; Θα ξυπνήσουμε.!
Έχετε ακούσει τον Άδωνι να φωνάζει για την αθωότητα του Βενιζέλου; Θα ξεραθείτε (στα γέλια) ή θα ξεράσετε. Ένα από τα δύο πάντως θα το κάνετε σίγουρα. Έχετε ακούσει τον Πρωτόπαπα να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ πως προκύπτουν οι ευθύνες του Προέδρου του; (Εδώ δεν έχεις επιλογή. Μόνο ξερνάς).
Και όμως είναι τόσο μικροί.. Τόσο αστείοι.. Τόσο λίγοι.. Τόσο απογοητευτικοί.
Δεν θα κάτσω στα σοβαρά να επιχειρηματολογήσω γιατί είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να δικαστούν ΚΑΙ ο Παπακωνσταντίνου ΚΑΙ ο Βενιζέλος ΚΑΙ ο Παπανδρέου ΚΑΙ οι δύο κύριοι του ΣΔΟΕ (αυτοί μπορεί να εκτελούσαν εντολές.. αλλά έκαναν πολύ πετυχημένα την πάπια (!) για πολύ μεγάλη περίοδο παράλληλης εξόντωσης του ελληνικού λαού από τα μέτρα) για τη λίστα Λαγκάρντ. Είναι αστείο και να το συζητούμε καν. (Μα, μόνο το γεγονός ότι ο Άδωνις υποστηρίζει τον Βενιζέλο, δεν είναι αρκετό επιχείρημα για την ενοχή του;)
Εγώ θέλω να το πάω και παρακάτω. Ο Σαμαράς που καλύπτει με τον πιο επίσημο τρόπο τον Βενιζέλο, γιατί να μην ελεγχθεί για υπόθαλψη εγκληματία; Προκειμένου να αποκομίσει ίδιον όφελος (την επιβίωση της κυβέρνησής του) και να παραμείνει Πρωθυπουργός, συγκαλύπτει ξεκάθαρα τον Βενιζέλο. Και ο Στουρνάρας; Τώρα φωνάζει ότι αυτός έφερε τη λίστα. (Το ίδιο φώναζε και ο Παπακωνσταντίνου). Πότε την έφερε όμως; Όταν όλη η κοινωνία βοούσε και αναγκάστηκε να την ξαναζητήσει από τη Γαλλία ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ των εισαγγελέων. Αναγκάστηκε να το κάνει. Και βγαίνει και μας το παίζει και ήρωας ο άτιμος. Ο Ρομπέν της κάθαρσης (!) που έκανε κάτι αναγκαστικά! Αυτός γιατί να μην ελεγχθεί δηλαδή; Την είχε και αυτός τη λίστα στο συρτάρι του.
Ό,τι έκανε ο Βενιζέλος, έκανε και ο Στουρνάρας.
Ό,τι έκανε ο Παπανδρέου, έκανε και ο Σαμαράς.
Αυτή είναι η αλήθεια που καταλαβαίνουμε όλοι όσοι δεν είμαστε κομματικά στελέχη ή ηλίθιοι!
Τα υπόλοιπα είναι απλά. ηλιθιότητες επιπέδου Άδωνι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News