Dei Energy News

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ



Συναδέλφισσες - συνάδελφοι
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σας κάνει γνωστό ότι σε συνεργασία με μεγάλη αλυσίδα Super Market Ελληνικών συμφερόντων, κατάφερε να εξασφαλίσει για τα μέλη του εκπτωτικές κάρτες αγορών, για όλα τα προϊόντα που πωλούνται στην εν λόγω αλυσίδα.  
Οι κάρτες είναι προσωπικές και το ποσοστό της έκπτωσης ανέρχεται στο 5% επί του ταμείου.
Καλούνται οι συνάδελφοι, μέλη του Συνδικάτου, να επικοινωνήσουν με τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στον χώρο εργασίας τους ή με την γραμματεία στα γραφεία του σωματείου για να αποκτήσουν την εκπτωτική τους κάρτα.
Σε μια εποχή που κατανοούμε απόλυτα ότι κάθε ελάφρυνση στον καθημερινό προϋπολογισμό των εργαζομένων είναι κέρδος τόσο για το πορτοφόλι τους όσο και για την ψυχολογία τους, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να βρει τρόπους με τους οποίους θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο. 


ΤΡΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟ¨

Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει τρεις εθελοντικές αιμοδοσίες.
Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί αιμοληψία στο Ορυχείο Καρδιάς από 9:30 π.μ. μέχρι 13:00 σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολ/δας, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο Νότιο Πεδίο από 8:30 π.μ. μέχρι 13:00 σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Γρεβενών και την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στο Ορυχείο Αμυνταίου από 9:00 π.μ. μέχρι 13:30 σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Φλώρινας.
Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι απαραίτητη σ΄αυτή την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News