Dei Energy News

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ορισμός νομικού συμβούλου στον ΔΕΔΔΗΕ

Ο κ. Αγγελόπουλος Μιχαήλ ορίστηκε να ασκεί από 1.4.2013 τα
καθήκοντα του Νομικού Συμβούλου της – κατά 100% θυγατρικής της ΔΕΗ Α.Ε. – Εταιρίας «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.(ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.)», μετά από σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 
Ο κ. Αγγελόπουλος Μιχαήλ είναι Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με ειδίκευση στο Κοινοτικό Δίκαιο και τη Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Νομικός Σύμβουλος της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και απασχολήθηκε και σε άλλες καίριες θέσεις αποκτώντας μεγάλη διοικητική εμπειρία στο χειρισμό νομικών θεμάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Ο Νομικός Σύμβουλος αναφέρεται στο Διευθύνοντα Σύμβουλο, προΐσταται της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών, υποστηρίζει νομικά τα όργανα Διοίκησης της Εταιρίας και μετέχει χωρίς ψήφο στο Δ.Σ. κατά την κρίση του οργάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News