Dei Energy News

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ: Τα ΓΑΠ στα σκουπίδια-οι εργαζόμενοι στον ΕΟΠΥΥ

Άρχισαν τα όργανα….για τους αποσπασμένους συναδέλφους που
υπηρετούν στους ασφαλιστικούς φορείς. Με έγγραφό του, ο ΕΟΠΥΥ τοποθετεί τους αποσπασμένους συναδέλφους που υπηρετούν στα ΓΑΠ-ΔΕΗ, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ των αντίστοιχων νομών. 
 Αποτελεί μια εξέλιξη που δυστυχώς επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τις προβλέψεις του ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ. Που κρύβονται τώρα όλοι αυτοί, που για μικροσυνδικαλιστικά οφέλη εγκλώβισαν τους συναδέλφους στις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ ; 
 Που κρύβονται τώρα όλοι αυτοί, που μη μπορώντας να αντιμετωπίσουν τις εξελίξεις ρεαλιστικά, καταφεύγουν σε δημαγωγικές φραστικές εξάρσεις ;
 Που κρύβονται τώρα όλοι αυτοί, που εθελοτυφλούν στα προβλήματα των συναδέλφων και στηρίζουν λύσεις γι’ αυτούς χωρίς τη γνώμη τους ; Καλούμε τη ΔΕΗ να προχωρήσει άμεσα σε συνεργασία με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:
 1) Στον καθορισμό της διαδικασίας επιστροφής στη ΔΕΗ των αποσπασμένων στους ασφαλιστικούς φορείς συναδέλφων που το επιθυμούν. 
2) Στον προσδιορισμό των πραγματικών αναγκών της Επιχείρησης σε όλες τις Γενικές Διευθύνσεις. 3) Στην πρακτική υιοθέτηση της άμεσης αποδέσμευσης των υπ’ όψη συναδέλφων, όταν αυτοί επιλεγούν για την κάλυψη θέσεως οργανικού στελέχους στη ΔΕΗ. 
 4) Στην μελέτη της δυνατότητας ενσωμάτωσης στην οργανική δομή της Επιχείρησης τμημάτων, που θα παρέχουν υπηρεσίες προς τους συναδέλφους και προς την Επιχείρηση που παρείχαν έως σήμερα οι ασφαλιστικοί φορείς. Καλούμε τους αποσπασμένους συναδέλφους στους ασφαλιστικούς φορείς, να δυναμώσουν τη φωνή τους και να συσπειρωθούν στον ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ. 
 Οι εξελίξεις δικαιώνουν όλους αυτούς που συμμετείχαν στο σωματείο που δεν γύρισε την πλάτη σε κανένα συνάδελφο, ανεξάρτητα από κατηγορία και ειδικότητα. 
Όχι άλλες λύσεις για τους συναδέλφους, χωρίς τους συναδέλφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News