Dei Energy News

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ



Με αφορμή τα δημοσιεύματα κυρίως στον ηλεκτρονικό τύπο, όπου συγκεκριμένος υποψήφιος στις εκλογές των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ.Α.Ε.  φέρεται ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΔΑΚΕ, οφείλω για λόγους αρχής να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα.
Η ενοποίηση της παράταξης έγινε αποκλειστικά και μόνο για το ενδεχόμενο αποφυγής της επανάληψης του τραγικού ποσοστού της ΔΑΚΕ ( σε σχέση με την πραγματική της δύναμη) στις εκλογές  των  Κοινωνικοποιήσεων του 2010 και  περισσότερο μάλιστα με την σκέψη του κινδύνου να μην έχει εκπροσώπηση η παράταξη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε. στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά η Επιχείρηση και οι εργαζόμενοι .

Με αποκλειστικό στόχο το καλό της ευρύτερης παράταξης της ΔΑΚΕ, παραμερίζουμε αλλά δεν ξεχνάμε τις αξιακές και ηθικές διαφορές που υπάρχουν.
Πιστοί στις αξίες και στις αρχές της ΔΑΚΕ δηλώνουμε ότι, η ΔΑΚΕ δεν ποδηγετείται  και δεν εκβιάζεται, η ελευθερία επιλογής της άποψης και η διαφάνεια είναι αδιαπραγμάτευτη, αυτόκλητοι νονοί δεν υπάρχουν, δαχτυλίδια δεν δίνονται και κανένας δεν έχει δικαίωμα καπήλευσης του ονόματος της παράταξης .
Όλοι οι υποψήφιοι έχουν τις ίδιες δυνατότητες, προαποφασισμένα αποτελέσματα δεν πρέπει να υπάρχουν, διότι ακυρώνεται στην πράξη η δημοκρατική λειτουργία της παράταξης και η εκλογική διαδικασία γίνεται τυπική χωρίς καμία ουσία, μη λαμβάνοντας υπόψη την βούληση των εργαζομένων.
Όποιος από τους υποψηφίους θεωρεί τον εαυτό του "Καίσαρα στην θέση του Καίσαρα" λειτουργεί μόνο για προσωπικό του όφελος.
Καλώ ενωτικά όλους τους εργαζομένους ανεξαρτήτως της προσωπικής προτίμησής τους να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές και να φέρουν τη ΔΑΚΕ ισχυρή στην πρώτη θέση.
                                                            ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΔΕΗ
                                                                                        ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News