Dei Energy News

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Κάλεσμα νίκης από την ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΑΔΜΗΕ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι 
Στην πιο κρίσιμη στιγμή για τον
 ΑΔΜΗΕ όπου τα πάντα διακυβεύονται και βρίσκονται στο έλεος της τρόικας, η ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ επιμένει στις διαχρονικές και συνεπείς θέσεις και προτάσεις της και αγωνίζεται για να σταματήσουν οι μισθολογικές περικοπές, η ανασφάλεια των συναδέλφων και η διάλυση των εργασιακών σχέσεων. 

 Η ΔΑΚΕ- ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ πάντα καταψήφιζε όλες εκείνες τις αποφάσεις που σηματοδοτούσαν την διάσπαση της Επιχείρησης σε θυγατρικές, κατήγγειλε με σοβαρότητα και τεκμηρίωση την τελευταία προβληματική ΕΣΣΕ και ήταν πάντα μπροστάρης στους αγώνες για το ασφαλιστικό με όποια κυβέρνηση και αν υπήρχε
στη χώρα. 
 Στις 24 και 25 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές ανάδειξης εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ του ΑΔΜΗΕ και θα εκλεγεί ένας μόνο εκπρόσωπος, ο οποίος οφείλει να ταυτίζεται με τα προβλήματα του εργαζόμενου και με την καθημερινή του συνεισφορά στην παραγωγική διαδικασία. Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων δεν είναι μέρος της Διοίκησης αλλά έχει την ευθύνη να λειτουργεί μέσα στο Δ.Σ της εταιρίας εκφράζοντας τις θέσεις και τις απόψεις των εργαζομένων σε όλα τα θέματα που τίθενται προς συζήτηση και λήψη απόφασης. 
Τα θέματα που τίθενται στο Δ.Σ αφορούν τόσο το αντικείμενο της εργασίας μας όσο και τα εργασιακά προβλήματα και τις διεκδικήσεις μας. 
Η συμμετοχή του εκπροσώπου δεν στηρίζεται στις προσωπικές του εκτιμήσεις και επιδιώξεις αλλά στις απόψεις και τα αιτήματα των συναδέλφων και οι θέσεις του εκπροσώπου στο Δ.Σ. πρέπει να διασφαλίζουν το συμφέρον των εργαζομένων καθώς και της εταιρίας στην οποία εργάζονται διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και τη νομιμότητα των διαδικασιών.
 Η σημαντικότερη αρμοδιότητα του εκπροσώπου είναι η υποστήριξη των θέσεων των συναδέλφων που αφορούν εργασιακά και μισθολογικά θέματα για τα οποία είναι υποχρεωμένος να συνεργάζεται με τα συνδικαλιστικά όργανα. 
Ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί με βάση την επικοινωνία, συνεργασία και συντονισμό των προσπαθειών των διαφορετικών ομάδων εργαζομένων και στην κατεύθυνση αυτή, της ενότητας, θα πρέπει να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις.
 Όλα τα στελέχη της ΔΑΚΕ στον ΑΔΜΗΕ που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της, έχουν τεκμηριωμένες προτάσεις για αποτελεσματική δράση και θα συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους στην προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων στον
ΑΔΜΗΕ 
 Συναδέλφισσες – συνάδελφοι 
Να είστε βέβαιοι ότι η ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ ΑΔΜΗΕ θα παλέψει , με σθένος και υπευθυνότητα για την προάσπιση των συμφερόντων του ΑΔΜΗΕ, όσο και για τα συμφέροντα των εργαζόμενων της. Πιστεύουμε πως οι εμπειρίες από την μέχρι τώρα διαδρομή, οι γνώσεις που αποκομίσαμε και η εμπιστοσύνη που ζητάμε να μας δείξετε, θα μας δώσουν την δύναμη να έχουμε άποψη και αποφασιστικές θέσεις στο Δ.Σ. τoυ ΑΔΜΗΕ. 

Στις εκλογές 24 και 25 Απριλίου ζητούμε την στήριξη σας. 
 Με εκτίμηση 
 Φώτης Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News