Dei Energy News

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Στην τελική ευθεία οι εκλογές στην ΕΤΕ-ΔΕΗ



Στην τελική ευθεία οδεύουν οι εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Ιουνίου στο ιστορικό και μεγαλύτερο σωματείο του Ομίλου, την ΕΤΕ-ΔΕΗ  Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες τα ψηφοδέλτια και οι παρατάξεις που θα κατέλθουν στο εκλογικό στίβο είναι τα εξής:
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ (ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ) η οποία δεν αντιμετωπίζει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα  και διεκδικεί μέχρι και την πρώτη θέση λόγω της πολυδιάσπασης των αντιπάλων της.
Στη συνέχεια ενημερωθήκαμε ότι προκύπτουν τρία ψηφοδέλτια από την διάσπαση της ΠΑΣΚΕ  όπου έχουμε:
-Την «γνήσια»  ΠΑΣΚΕ που θα κατέβει στις εκλογές  με το ιστορικό της όνομα και θα παλέψει να κρατήσεις τον μεγαλύτερο όγκο της δύναμης της.
 - Την "ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΕΤΕ/ΔΕΗ," στην οποία ηγείται  ο σημερινός Πρόεδρος της ΕΤΕ-ΔΕΗ , Άγγελος Βλαστός και στηρίζεται από συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
- Το  "Ενωτικό Αγωνιστικό Μέτωπο  Εργαζομένων" που στηρίζεται από τον Νίκο Φωτόπουλο και θα έχει σύμμαχο του, την ΣΑΔ /ΕΤΕ-ΔΕΗ (Ρίζος).
Επίσης στις εκλογές αναμένεται να δείξουν σοβαρή και ηχηρή παρουσία  η ΕΣΚ-ΕΤΕ-ΔΕΗ του ΠΑΜΕ αλλά και η ΑΣΣΕ-ΔΕΗ που στηρίζεται από τον ANTAΡΣΥΑ. και από άλλες ριζοσπαστικές αριστερές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News