Dei Energy News

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

"Καρφιά" συνδικαλιστών για την επίσκεψη Φωτόπουλου στη Κρήτη

http://www.neakriti.gr
Η κατά τα άλλα μυστική επίσκεψη του κ. Φωτόπουλου στην
Κρήτη έχει προακλέσει την οργή των Συνδικαλιστών της ΔΕΗ μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Βρέντζος που σημειώνει μεταξύ άλλων: «Μια μεγάλη έκπληξη με περίμενε σήμερα το πρωί και συνάμα ένιωσα για άλλη μια φορά απογοήτευση, όταν έμαθα για την κρυφή κάθοδο του πρόεδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στην Κρήτη χωρίς να μπει στον κόπο (γιατί άραγε) να ειδοποιήσει τα στελέχη, που μέχρι πρότινος αποκαλούσε φίλους, συντρόφους, συνοδοιπόρους, και συναγωνιστές. 
 Τους συντρόφους και συναγωνιστές που στης 21 Απριλίου του 2013 (αποφράδα ημέρα) τους πρόδωσε για μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ και ευθυγραμμίστηκε, συνεργάστηκε και συνεργάζεται με λαμόγια, αρπαχτικά και εργολάβους. 
 Γιατί σύντροφε δεν με κάλεσες να σου προετοιμάσω, μαζί με άλλους εκλεχτούς και εκλεγμένους συνάδελφους στα όργανα της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, αλλά και από τα υπόλοιπα σωματεία που δρουν στην Κρήτη, την κάθοδο σου στους χώρους δουλειάς που είμαι αντιπρόσωπος τους, και εκλεγμένος στο Δ.Σ. της μεγάλης Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ. Είσαι ή δεν είσαι ο πρόεδρος όλων των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ; 
 Λυπάμαι γιατί είχα πιστέψει σε σένα. 
 Και μη θαρρείς πως δύναμη να αρνηθώ δεν έχω, μάθε πως όπως αγαπώ, και να μισώ κατέχω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News