Dei Energy News

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ


Αγαπητοί συνάδελφοι
Η πολυδιάσπαση του προσωπικού τόσο σε
επίπεδο Ενεργειακού Κέντρου ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ- ΦΛΩΡΙΝΑΣ όσο  και σε ολόκληρη τη χώρα σε πληθώρα Σωματείων, κατέστησε το Συνδικαλιστικό Κίνημα αδύναμο για ουσιαστική παρέμβαση απέναντι στην εργοδοσία, αλλά και απέναντι στην εκάστοτε κυβέρνηση. Πολύ δε περισσότερο απέναντι στη σημερινή τρικομματική κυβέρνηση. 
Με δεδομένα τα καταιγιστικά προβλήματα και τις εξελίξεις που υφίστανται, αλλά και ενώπιον αυτών που έπονται, η ανάγκη για ΕΝΟΤΗΤΑ προβάλλει περισσότερο επιτακτική από ποτέ, αποτελώντας ταυτόχρονα μέλημα και απαίτηση όλων των εργαζομένων.
Για τους λόγους αυτούς, μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και σε μια προσπάθεια να βάλουμε σε σωστή ρότα την πολυπόθητη ΕΝΟΤΗΤΑ και τα όσα θετικά μπορεί να επιφέρει, σας προσκαλούμε σε μια πρώτη συνάντηση – συζήτηση – ενημέρωση - ανταλλαγή θέσεων και απόψεων, την Παρασκευή 24/5/2013 και ώρα 19.00 στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.
Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η κίνησή μας αυτή μπορεί να προλάβει και να αποσοβήσει περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις, κρίνουμε απαραίτητη και καθοριστική την παρουσία όλων. 

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News