Dei Energy News

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πρόταση για τη δημιουργία ενός Σωματείου Παραγωγής στη Δ. Μακεδονία

Την πρόταση για τη δημιουργία ενός Σωματείου Παραγωγής στη
Δ. Μακεδονία κατέθεσε, πριν από λίγο, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου “Σπάρτακος”ο πρόεδρός του Γιώργος Αδαμίδης. Με αφορμή το σχέδιο αναδιάρθρωσης και αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ Α.Ε., ο κ. Αδαμίδης εξέφρασε την ανάγκη δημιουργίας ενός κοινού αγώνα όλων των σωματείων χωρίς διαφορές και αντιπαραθέσεις. 
Εφόσον με αυτή την πρόταση συμφωνήσουν και τα υπόλοιπα πρωτοβάθμια σωματεία της περιοχής, αναμένεται η διεξαγωγή εκλογών το ερχόμενο φθινόπωρο, για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου στο ενιαίο σωματείο. Για το σκοπό αυτό και με πρωτοβουλία του Σπάρτακου, θα προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη των προεδρείων όλων των σωματείων της περιοχής (πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη), όπου θα συζητηθεί η συγκεκριμένη πρόταση. 
Ο κ. Αδαμίδης, προειδοποιώντας, κατά κάποιον τρόπο, εκ των προτέρων, όλους όσους δε συμφωνήσουν τελικά στη δημιουργία ενός ενιαίου σωματείου, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Όσοι επιλέξουν να μην ακολουθήσουν αυτή την κατεύθυνση, φαντάζομαι πως θα εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα των εργαζομένων”. 
Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και κατά το παρελθόν έχουν γίνει αντίστοιχες προτάσεις, οι οποίες όμως δεν βρήκαν ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News