Dei Energy News

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Προμήθεια ηλεκτρονικών μετρητών νέας γενιάς στον ΔΕΔΔΗΕ

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του ΔΕΔΔΗΕ να
εκσυγχρονίσει τα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και να βελτιστοποιήσει της υπηρεσίες που προσφέρει στους τελικούς πελάτες του, η Ether ανέλαβε την προμήθεια 40.000 ηλεκτρονικών μετρητών νέας γενιάς (Smart Meters) αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ για την κάλυψη αυτών των αναγκών.

Οι ηλεκτρονικοί μετρητές νέας γενιάς (Smart Meters) διαφοροποιούνται από τους απλούς ηλεκτρομηχανικούς τόσο ως προς τις νέες δυνατότητες που παρέχουν όσο και από την λογική ενσωμάτωσης τους σε προγράμματα έξυπνης διαχείρισης της ενέργειας. Έτσι διαθέτουν εξειδικευμένο λογισμικό που λειτουργεί μέσα στον μετρητή, επιτρέποντας την συλλογή πληροφοριών όπως διαφόρων μεταβλητών ενέργειας, την καταγραφή χρήσης σε πολλαπλές ταρίφες τιμολόγησης ακόμα και πληροφορίες σχετικά με τυχόν προσπάθειες υποκλοπής ρεύματος. Οι μετρητές αυτοί πρόκειται να παραδοθούν εντός του 2014.

Η Ether είναι πρωτοπόρος εταιρία στην Ελλάδα με δραστηριότητα και στα Βαλκάνια όσον αφορά εφαρμογές Διαχείρισης & Εξοικονόμησης Ενέργειας.  Έχοντας πλέον περισσότερα από 150 επιτυχημένα έργα αλλά και στελέχη με πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση, παραμετροποίηση και αξιοποίηση τέτοιων συστημάτων, η Ether εξασφαλίζει τον βέλτιστο ενεργειακό σχεδιασμό του πελάτη και την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News